Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Έκτορας Μποτρίνι για το συμβάν σε εστιατόριο του στην Κέρκυρα: «Κανείς δεν έριξε λάδι σε κανέναν»

Έκτορας Μποτρίνι για το συμβάν σε εστιατόριο του στην Κέρκυρα: «Κανείς δεν έριξε λάδι σε κανέναν»

Λίγο περισσότερο από ένας χρόνος έχει περάσει από την στιγμή που σπουδαστής μαγειρικής, ο οποίος έκανε την πρακτική του άσκηση σε γνωστό εστιατόριο της Κέρκυρας προχώρησε σε καταγγελία περί «βασανιστηρίων».

Το συγκεκριμένο εστιατόριο, όπως είχε γίνει γνωστό ανήκει στον Έκτορα Μποτρίνι.

Ο σεφ το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο πλατό του Τάκη Χατζή στην εκπομπή «Direct» και ο δημοσιογράφος του ζήτησε την απάντηση του για το θέμα.

«Εγώ θέλω να πω ένα πράγμα, αν δεν ήμουν ο Μποτρίνι θα έβγαιναν να πουν αυτά τα πράγματα; Είναι ένα περιστατικό που εγώ δεν ήμουν παρών. Δεν ήμουν καν εκεί. Σε ένα περιστατικό που δεν έγινε καθόλου έτσι, κανείς δεν έδειρε κανέναν… Υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν αναφορές, φαντάζομαι προσεχώς οι δύο εμπλεκόμενοι θα τα βρουν εκεί που πρέπει.

Όλες οι κουζίνες των εστιατορίων μου είναι ανοικτές με τζάμι… Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό θέλω να καταλάβεις, είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που εκτίθεται στην τηλεόραση να πάει να τραμπουκίσει κάποιον; Δεν ήταν καν καβγάς, ήταν φίλοι οι δυο τους. Το θέμα είναι πάρα πολύ πολύπλοκο. Κανείς δεν έριξε τίποτα σε κανέναν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Έκτορας Μποτρίνι.


Πηγή