Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Έλενα Κρίστενσεν: Στα 51 της ποζάρει μόνο με το κορμάκι που φόρεσε τη δεκαετία του

Έλενα Κρίστενσεν: Στα 51 της ποζάρει μόνο με το κορμάκι που φόρεσε τη δεκαετία του ’90

Τη δεκαετία, κυρίως, του ’90 υπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο, μαζί με τις Κλόντια Σίφερ, Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ, Ελ ΜακΦέρσον, Λίντα Ευαγγελίστα κ.α. Ο λόγος για την Έλενα Κρίστενσεν, την εντυπωσιακή μελαχρινή Δανέζα που έλαμψε για πολλά χρόνια στις διεθνείς πασαρέλες.

Σήμερα, στα 51 της χρόνια παραμένει εντυπωσιακή με τον χρόνο να είναι ο καλύτερός της σύμμαχος. Το δε κορμί της θα το ζήλευαν πολλές νεότερες της, ακόμη και 20χρονες. Και για του λόγου το αληθές, η Κρίστενσεν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της, όπου πόζαρε φορώντας το λεοπάρ κορμάκι Christian Lacroix που είχε βάλει για πρώτη φορά το 1994 σε επίδειξη μόδας στο Παρίσι και η ίδια τότε διένυε τη δεκαετία των ’20.

Το μοντέλο καθισμένο πάνω σε έναν τεράστιο βράχο γράφει στη λεζάντα: «Ένας από τους πιο αγαπημένους μου σχεδιαστές, ο Christian Lacroix μου έδωσε κάποτε αυτό το κορμάκι με το πορτραίτο μου πάνω του, αφότου το φόρεσα σε μία από τις επιδείξεις μόδας του και μόλις το ξαναβρήκα. Δεν ξέρω πώς αλλά τα κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια και εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι σούπερ κουλ. Υ.Γ. πολύ ελαστικό ύφασμα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

One of my favorite designers ever, Christian Lacroix gave me this bodysuit with my portrait on it after I wore it in one of his shows in my early twenties and I just found it again. Somehow it made it through all these years and I still think it’s super cool ♥ ps very stretchy fabric 😆

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena (@helenachristensen) στις




Πηγή