Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Έλληνας ηθοποιός: Έχω υπάρξει και νεκροθάφτης και τσοπάνης

«Και νεκροθάφτης έχω κάνει και τσοπάνος. Δεν ήταν βαριά δουλειά, το λάκκο έσκαβες. Έχω κάνει στο Θέατρο Τέχνης έργο που ήμουν σε φέρετρο σε όλη την παράσταση. Δεν με πείραξε καθόλου. Και στα καράβια έκανα ένα φεγγάρι. Και στην Αμερική 1,5 χρόνο, ξεκίνησα από τα πιάτα, μετά τα μάζευα – έγινα λοχίας, μετά -αρχιλοχίας- κανόνιζα τα τραπέζια και μετά έφυγα και πήγα σε πίτσες και donuts», λέει ο Γιάννης Καπετάνιος στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10».

Ο ηθοποιός είπε επίσης πως οι αγαπημένοι του ρόλοι είναι εκείνοι του παππού και της γιαγιάς, για τους οποίους έχει μελετήσει πολύ τους ανθρώπους του χωριού.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Μια 28χρονη μετατρέπει οικογενειακό στάβλο σε σπίτι: Αχρησιμοποίητος 25 χρόνια, εκεί όπου κάποτε υπήρχαν άλογα, τώρα θα γίνουν σαλόνι και κουζίνα

Πέρασε τα παιδικά της χρόνια επισκεπτόμενη τους παππούδες της στο χωριό. Και τώρα, αυτή η …

Daily-News.GR