Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: Ήμουν εθισμένος στο σεξ

Πέντε πρώην εθισμένοι μίλησαν στην εκπομπή «Αυτοψία» για την εξάρτησή τους ενώ έστειλαν το δικό τους μήνυμα σε όσους παλεύουν ακόμη να απαγκιστρωθούν. Παράλληλα, τόνισαν εκείνα τα σημάδια αναγνώρισης των εξαρτημένων προκειμένου να βοηθηθούν από τους δικούς τους ανθρώπους.

Ανάμεσά τους, ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος, ο οποίος μίλησε για τον εθισμό του στο σεξ. «Είχα εθιστεί σε αυτό το “σπορ”. Ήμουνα στo… κάθε μέρα σεξ. Όταν λέμε εθισμένος στο σεξ τελικά εννοούμε εθισμένος στην αδρεναλίνη. Το σεξ είναι φουλ αδρεναλίνη, συν τη σεξουαλική πράξη που είναι εθιστική και από μόνη της. Άρα αυτός ο συνδυασμός είναι εντελώς ακαταμάχητος, δεν μπορείς να ξεφύγεις μετά. Τώρα από προσφορά ερωτική, διάλεγες! Πήγαινες σε ένα τραπέζι καλεσμένος και είχες τρία μπουκάλια ουίσκι και 10 θηλυκά. Όταν έβλεπα ότι δεν είχα άλλο όρεξη, εκεί τι έκανα; Σταματούσα το σεξ για κανέναν μήνα και ορμούσα ξανά. Δεν υπήρχε περίπτωση να περνούσε θηλυκή γάτα που να μην την “κάρφωνα” και να φανταζόμουν ότι κάνω σεξουαλική πράξη μαζί της», είπε ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Μετά τα 30 είχα γίνει πολύ επιλεκτικός και όσο πήγαινα στα 35 ήμουν και πιο δύσκολος και στα 40 μου πια είχα γίνει και πολύ υποχόνδριος. Είναι παθολογικό, δεν μπορεί από το πρωί μέχρι το βράδυ να σκέφτεσαι τη γκόμενα!», εξομολογήθηκε.


Πηγή