Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Έλον Μασκ: Η γυμνή φωτογραφία της συντρόφου του, η εγκυμοσύνη και η «ποινή» από το Instagram

Έλον Μασκ: Η γυμνή φωτογραφία της συντρόφου του, η εγκυμοσύνη και η «ποινή» από το Instagram

Θα γίνει και πάλι πατέρας ο Έλον Μασκ; Η τραγουδίστρια Grimes θα χαρίσει στον Mr. Tesla το έκτο του παιδί; Αυτές είναι οι απορίες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα και συγκεκριμένα μετά την ανάρτηση της συντρόφου του στο Instagram, που «άναψε» φωτιές.

Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει με γυμνό το στήθος της κι ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά στην οποία πάνω είναι ζωγραφισμένο ένα έμβρυο. Όπως ήταν αναμενόμενο, σε όλους το μυαλό πήγε στην εγκυμοσύνη και πως με αυτό τον ανατρεπτικό τρόπο, η Grimes ανακοινώνει τον ερχομό του πρώτου παιδιού του ζευγαριού.

Μάλιστα, οι ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους «έπεσαν» βροχή, με την τραγουδίστρια, ούτε να επιβεβαιώνει, μα ούτε και να διαψεύδει ότι είναι έγκυος. Αλλά δεν ήταν μόνο ο «πελαργός» που κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου. Το κόνσεπτ της φωτογράφισης και κυρίως οι ακάλυπτες θηλές της δεν έμειναν ασχολίαστες από τους χρήστες. Μάλιστα, όταν ένας follower επαίνεσε την Grimes για το γεγονός ότι δεν κάλυψε τις θηλές της, εκείνη έσπευσε να του εξηγήσει πως το κάνει γιατί θέλει να τονίσει την «πολεμική κατάσταση» που βιώνει μία έγκυος γυναίκα.

 

View this post on Instagram

 

Censored for insta haha – almost got away w it ????

A post shared by Grimes (@grimes) on

Και αν στους διαδικτυακούς της φίλους άρεσε το κόνσεπτ της φωτογραφίας, δε συνέβη το ίδιο με το Instagram, που «κατέβασε» την ανάρτηση λόγω ακατάλληλου περιεχομένου. Η σύντροφος του Μασκ, πάντως, επέστρεψε δριμύτερη και ανέβασε και πάλι τη φωτογραφία, έχοντας αυτή τη φορά καλύψει με τις κοτσίδες της τις θηλές της.

Την ίδια στιγμή, ο Έλον Μασκ έριξε λάδι στη φωτιά, ανεβάζοντας στο Instagram ένα δημοσίευμα που αναφέρεται στην εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elonmusk on




Πηγή