Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Το μοντέλο μπήκε σε εφαρμογή γνωριμιών -«Είχα συναρπαστικά αιτήματα από γυναίκες»

Το διάσημο μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι, που πρόσφατα έκανε γνωστό το ειδύλλιο με τον Πιτ Ντέιβινσον, ενημέρωσε πως έγινε μέλος σε εφαρμογή γνωριμιών και μάλιστα έχει δεχτεί τα πρώτα αιτήματα από γυναίκες.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φαίνεται πως βρίσκεται σε μια περίοδο αναζήτησης στην προσωπική της ζωή.

Το μοντέλο αποκάλυψε σε ένα podcast της Apple ότι ξεκίνησε να χρησιμοποιεί μία εφαρμογή γνωριμιών, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποια συγκεκριμένα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είπα μέσα μου γιατί όχι». Ένιωθα προκλητική βέβαια, γιατί υπήρξαν πολλά άτομα που μου είπαν να μην το κάνω», είπε αρχικά.

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Συναρπαστικά τα αιτήματα από γυναίκες

Το διάσημο μοντέλο ανέφερε πως έχει δεχτεί μερικά αιτήματα από γυναίκες, τα οποία και χαρακτήρισε «συναρπαστικά».

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως, αν και της αρέσει, δεν θεωρεί ότι θα βρει τον δικό της τύπο για σχέση εκεί. «Η εφαρμογή αυτή αισθάνομαι ότι είναι για λευκούς. Εγώ θα ήθελα έναν πιο ιδιαίτερο τύπο γυναίκας ή άνδρα, οπότε δεν νομίζω ότι θα συναντήσω τη λαίδη μου εδώ», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέχρι στιγμής, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι λεγόταν πως συνδέεται ερωτικά με τον Πιτ Ντέιβιντσον, ενώ πηγή από το περιβάλλον τους είχε αναφέρει πως «τα πράγματα μεταξύ τους γίνονται πιο σοβαρά».

Λίγο μετά το διαζύγιό της από τον Σεμπάστιαν Μακ Κλαρντ, η Έμιλι είχε αναφέρει πως θέλει να απολαύσει την ελευθερία της και να μην μπει σε κάποια αποκλειστική σχέση, ενώ είχε αφήσει υπονοούμενα πως είναι πολυγαμική.


Πηγή