Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ένας bodyguard για την αγαπημένη του Πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι σκέφτεται να προσλάβει σωματοφύλακα να προσέχει την καλή του Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο Πρίγκιπας Χάρι έχει καταστήσει σαφές στο παλάτι πως η προστασία της αγαπημένης του είναι υψίστης σημασίας για τον ίδιο και όσον αφορά το κόστος, θα το αναλάβει ο ίδιος.

Η αμερικανίδα ηθοποιός είναι στο κέντρο της προσοχής λόγω της σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι και όπως είναι φυσικό εκείνος ανησυχεί μιας και δεν μπορεί να προστατέψει την κοπέλα του λόγω της απόστασης. Για το λόγο αυτό θέλει να πληρώσει ασφάλεια για να προσέχει την ηθοποιό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι σκέφτεται να πληρώσει έναν συνταξιούχο πρώην μέλος της βασιλικής ασφάλειας για να προσέχει την Μέγκαν, η οποία μένει στην Αμερική για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς Suits.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μέγκαν θεωρεί πως η ιδέα του Χάρι είναι γοητευτική, αλλά όχι και τόσο απαραίτητη. Όσον αφορά στο κόστος, αν και υπολογιζόταν στα 50 χιλιάδες δολάρια το χρόνο, μία ασφαλιστική εταιρία ανέφερε στο βρετανικό μέσο πως η φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο μπορεί να φθάσει και τα 300.000 δολάρια καθώς θα δουλεύουν δύο άτομα από δώδεκα ώρες κάθε μέρα.


Πηγή