Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ένα βίντεο της Καρτάσιαν στο Instagram προκάλεσε πανικό και όχι για καλό λόγο

Κάθε φορά που η Κίμ Καρντάσιαν ανεβάζει κάτι σε κάποιο από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media προκαλεί έναν πανικό. Και αυτή τη φορά το ίδιο έγινε, ωστόσο, ήταν για τον χειρότερο δυνατό λόγο και βέβαια δεν το ήθελε, ούτε η ίδια.

Η ιστορία ξεκινάει την περασμένη Δευτέρα όταν η Κιμ «ανέβασε» στο Instragram ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει μερικά νέα κομμάτια της συλλογής «Kids Supply», της παιδικής σειράς ρούχων που κυκλοφόρησε μαζί με τον σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ.

New drop on The Kids Supply.com #kim #kimkardashian #kimkardashianwest #kimksnapchat #kimksnapchats #kimkardashiansnapchat #kkw #newyork #la #kimye #kuwtk #kardashians #lifestyle #newyork #snapchat #cutenessoverload #cuteness #saintwest #kidswear #calabasas #kanyewest #northwest #kidssupply #thekidssupply

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) στις Ιούλ 10, 2017, 5:35μμ PDT

Κάποιος χρήστης των social media, ωστόσο, δεν έμεινε σε αυτό που ήθελε να δείξει η Κιμ αλλά και σε κάτι που υπήρχε στο τραπέζι πίσω της και (κακά τα ψέματα) θυμίζει δυο γραμμές κοκαΐνης που κάποιος τις έχει «σπάσει» προκειμένου να κάνει χρήση. Αυτό ήταν αρκετό! Στα social media επικράτησε πανικός με πολλούς να λένε πως την έπιασαν στα πράσα να κάνει χρήση ναρκωτικών και να την επικρίνουν με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Κι αν καμιά φορά η ίδια  η Κιμ Καρντάσιαν εκμεταλλεύεται ακόμα και την αρνητική διαφήμιση, εδώ φαίνεται πως τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά με αποτέλεσμα να δώσει τη δική της απάντηση για το τι είναι αυτές οι δυο γραμμές, λίγες ώρες μόνο μετά την εμφάνιση των πρώτων επικριτικών σχολίων. «Δεν παίζω με φήμες όπως αυτή οπότε θα την διαψεύσω στα γρήγορα. Αυτό είναι ζάχαρη από το χαμό που κάναμε με τα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο του Ντίλαν», έγραψε, αναφερόμενη στο κατάστημα που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Και η αλήθεια είναι πως η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να έχει στην υπόθεση αυτή έναν ισχυρό σύμμαχο δεδομένου πως δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει μερικές ώρες νωρίτερα και την έδειχναν μέσα ή και έξω από το γνωστό ζαχαροπλαστείο να απολαμβάνει τα γλυκά μαζί με την κόρη της.

ki536]

Τέλος, είναι γνωστό πως η Κιμ Καρντάσιαν γενικά αποφεύγει να πίνει ακόμα και αλκοόλ, ενώ η αδερφή της σε παλαιότερη συνέντευξη είχε αναφέρει πως γενικά αποφεύγει κάθε είδους κατάχρηση.

localStorage.clear();


Πηγή