Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Ένα λάθος έστειλε την Τζούλι Μασίνο ξανά στο νοσοκομείο

Ένα λάθος έστειλε την Τζούλι Μασίνο ξανά στο νοσοκομείο

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη η Τζούλι Μασίνο το πρωί της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο λάθος το οποίο την έστειλε για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο και μάλιστα είχε μόλις 25 λεπτά μέχρι να πέσει σε κώμα.

Αρχικά, η Τζούλι Μασίνο αναφέρθηκε στην απόφαση της να μετακομίσει σε μικρότερο σπίτι. «Άλλαξα σπίτι, πήγα από τα 180 τ.μ. στα 37 τ.μ., δεν άντεξα το ενοίκιο. Όταν δεν έχεις δουλειά, ήταν πολύ δύσκολο για μένα, γιατί είναι πολλά χρόνια που είμαι μόνη, 11 χρόνια», εξομολογήθηκε η Τζούλι Μασίνο.

Μιλώντας για το πώς έχουν αλλάξει η διαπροσωπικές σχέσεις σήμερα, είπε: «Έχουμε το facebook, έχουμε το Instagram,cyber sex… Δεν έχουμε επαφή. Κάποιος που είναι 25 χρόνων είναι πολύ δύσκολο να κάνει σχέση γιατί όλα αρχίζουν από το Internet. Δεν υπάρχει επαφή. Εγώ πέρασα καλύτερα χρόνια» και σχολιάζοντας το «Bachelor» είπε: «Είναι γελοίο. Είναι σαν να είμαστε στην Αραβία με το χαρέμι. Ποιος είσαι εσύ που θα πεις ότι από τις 16 θα πάρεις αυτήν;».

Τέλος, μιλώντας για το λάθος που την έστειλε στο νοσοκομείο είπε: «Έκανα λάθος το καλοκαίρι ξανά με την ινσουλίνη και μπήκα πάλι στο νοσοκομείο για 12 ώρες. Είχα 25 λεπτά μέχρι να πέσω σε κώμα. Έκανα όλο το βράδυ μέτρηση κάθε 15 λεπτά και ήμουνα με ορό γλυκόζης».


Πηγή