Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Ένα πουκάμισο, μια γραβάτα και σέξι γόβες

Ένα πουκάμισο, μια γραβάτα, και σέξι γόβες αρκούν για να ποζάρει στο εξώφυλλο του «W Magazine». Ο λόγος για την Barbra Streisand η οποία μιλάει για τον έρωτά της για τον Μάρλο Μπράντο, αναφέρεται στην Χίλαρι Κλίντον και δηλώνει ότι λάτρεψε τη φτώχεια της, γιατί τότε ανέπτυξε τη δημιουργικότητά της.

Η 74χρονη ηθοποιός ποζάρει στο φακό του Steven Meisel, επιδιώκοντας να στείλει το μήνυμα στον κόσμο ότι η ηλικία δεν έχει καμία σημασία.

Η Streisand φωτογραφήθηκε με αφορμή την περιοδεία που κάνει για το άλμπουμ της «Encore: Movie Partners Sing Broadway» και θέλει να ταξιδέψει παντού το μήνυμα ότι «οι δυνατές γυναίκες είναι απλά γυναίκες με άποψη», όπως τονίζει στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό.

«Είναι πιο ενδιαφέρον να παίζεις δυνατές γυναίκες! Οι δυνατές γυναίκες είναι, απλά, γυναίκες με άποψη. Και έχουν αντιμετωπιστεί από καταβολής κόσμου με καχυποψία. Κοιτάξτε τη Χίλαρι Κλίντον. Και δυστυχώς, οι δυνατές γυναίκες δεν κερδίζουν το αγόρι στο τέλος της ταινίας».

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης μιλάει για τους άντρες:

«Νομίζω πως οι άντρες τρομάζουν μαζί μου και φοβούνται. Γνωριστήκαμε με το σύζυγό μου, Τζέιμς Μπρόλιν σε ένα ραντεβού στα τυφλά. Τον γνώρισα σε ένα δείπνο και περίμενα ένα μουσάτο τύπο και αυτός είχε ξυριστεί. Τον ρώτησα: «Ποιος σου γαμ..ε τα γένια;» Αργότερα μου αποκάλυψε ότι ήταν εκείνη τη στιγμή που με ερωτεύτηκε. Ο άντρας μου θέλει να ακούει την αλήθεια, πράγμα ασυνήθιστο».

Και κλείνει αφοπλιστικά: «Τρελαινόμουν που δεν είχαμε χρήματα σε μικρή ηλικία. Έτσι, ανέπτυξα τη δημιουργικότητά μου».


Πηγή