Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Έντουαρντ Στεργίου: Αγωνία για την οικογένειά του στην Ουκρανία -«Νιώθω ανήμπορος»

Στιγμές τρόμου και αγωνίας βιώνουν εκατομμύρια οικογένειες Ουκρανών πολιτών, λόγω της ρωσική επίθεσης και της αιματοχυσίας στην Ουκρανία.

Ανάμεσα τους και η οικογένεια του Έντουαρντ Στεργίου, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM 3.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το μοντέλο θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια καθώς πολλοί followers του έστελναν μηνύματα και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν παίρνει θέση. Ο Έντουαρντ Στεργίου ξεκαθάρισε, λοιπόν, πως η διαδικτυακή του σιωπή δεν σημαίνει ότι δεν βιώνει στιγμές αγωνίας για τους δικούς του ανθρώπους και πως αυτές τις δύσκολες στιγμές προτεραιότητά του είναι η επικοινωνία μαζί τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, ο Έντουαρντ Στεργίου σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Λαμβάνοντας διάφορα μηνύματα που αφορούν την απουσία αναρτήσεών μου από σχετικά με τη δραματική κατάσταση της Ουκρανίας, θέλω να πω σε όλου εσάς πως νιώθω ανήμπορος να βοηθήσω τους δικούς μου ανθρώπους που βρίσκονται εκεί και βιώνουν τον τρόπο, την απόγνωση και την αβεβαιότητα για την ίδια τους τη ζωή. Προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η επικοινωνία και η ασφάλειά τους και όχι οι αυτονόητες αναρτήσεις κατά του πολέμου».

Υπενθυμίζεται πως ο Έντουαρντ Στεργίου γεννήθηκε στο Χμελνίτσκι της Ουκρανίας και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 3 ετών.

Δείτε την ανάρτηση του Έντουαρντ Στεργίου για τον πόλεμο στην Ουκρανία:


Πηγή