Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

«Έξαλλη» η Μιμή Ντενίση στον αέρα εκπομπής με τους παρουσιαστές -«Είστε στούρνοι, σιωπή!» [βίντεο] | ΖΩΗ

«Έξαλλη» έγινε η Μιμή Ντενίση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, τους παρουσιαστές της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη, σήμερα Τρίτη (21/12), στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, με τη Μιμή Ντενίση να τονίζει πως δεν μπορεί να συζητά «με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η καριέρα μου άλλαξε από το 2013 και μετά, συνειδητά», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να της λέει: «Είπες δηλαδή, τώρα εγώ τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους, θέλω να κάνω μόνο μεγάλα έργα, ας πούμε».

«Μα μεγάλος ρόλος είναι και αυτός, ο σπουδαιότερος. Δεν τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους. Αχ, ανήκετε στις μειονότητες. Είστε δύο άτομα που δεν έχετε ιδέα», τόνισε στη συνέχεια η Μιμή Ντενίση.

«Εάν υπήρχε ένας λόγος, που δεν θα ερχόμουν, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση, όχι ως αντίποινα. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά, δεν θέλω να μιλάω στον αέρα. Και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου», προσέθεσε η Μιμή Ντενίση.

«Τη συγγνώμη μας δεν τη δέχεσαι;», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, από την πλευρά του, με τη Μιμή Ντενίση να του απαντά «όχι. Εσείς βλέπετε παραστάσεις βάσει φιλίας και εγώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας. Σιωπή!».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το απόσπασμα από το 12:30:

Λίγο αργότερα, αναφερόμενη στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», η Μιμή Ντενίση είπε το εξής: «Το μόνο που μας ενώνει είναι ότι συμπαθούμε και οι δυο τη Δέσποινα Βανδή, τίποτα άλλο. Θα δείτε την ταινία, γιατί είστε στούρνοι και δεν ξέρετε το πρώτο μέρος, και μετά θα δείτε την παράσταση».

Δείτε το απόσπασμα από το 05:05:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή