Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024

Έξαλλη η Σάρα Φέργκιουσον, την «είπε» στο κοινό που έκανε φασαρία ενώ μιλούσε: «Σταματήστε!» [βίντεο]

Η Σάρα Φέργκιουσον βρέθηκε σε μια δημοπρασία-gala, στο περιθώριο του 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, και ανέβηκε στη σκηνή για να μιλήσει.

Ενώ η Σάρα Φέργκιουσον ευχαριστούσε έναν καλλιτέχνη για ένα πορτρέτο της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ και έκανε διάλεξη στο πλήθος για το περιβάλλον, το κοινό προκάλεσε την οργή της με τη φασαρία που έκανε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έξαλλη με το κοινό η Σάρα Φέργκιουσον

Η 64χρονη δούκισσα του Γιορκ έχασε την ψυχραιμία της καθώς το πλήθος συνέχιζε να μιλάει, ενώ εκείνη στεκόταν στη σκηνή, και τους είπε να ησυχάσουν. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον Simon de Pury, ο οποίος δημιούργησε ένα πορτρέτο της Ελισάβετ που δημοπρατήθηκε για 475.000 ευρώ, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η γαλαζοαίματη, που φόρεσε ένα custom φόρεμα Lilith Cocktail, αξίας 13.202 λιρών, «την είπε» στο φλύαρο κοινό επειδή έψαχνε για το «επόμενο πάρτι», αντί να την ακούει, προτού ζητήσει συγγνώμη στους νέους για την κατάσταση του πλανήτη.

Το βίντεο, στο οποίο η απογοητευμένη Φέργκι διατάζει το κοινό να «σταματήσει», δημοσιεύθηκε στο Instagram από τη Χάιντι Κλουμ, η οποία παραβρέθηκε στην εκδήλωση για να βοηθήσει την amFAR, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που προωθεί τη θεραπεία για την πρόληψη του AIDS και του HIV σε όλο τον κόσμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ησυχία! Επειδή ο απίστευτος Simon de Pury [ο καλλιτέχνης] έχει κάνει καταπληκτική δουλειά απόψε, αυτό είναι εξαιρετικό, και το μόνο που θέλω να πω σε όλους σε αυτό το δωμάτιο είναι σταματήστε».

Και συνέχισε: «Είδατε ότι αφαίρεσα το μικρόφωνο, επειδή όλοι λέτε “θέλω να φύγω, γιατί πού είναι το επόμενο πάρτι; Τι θα κάνουμε μετά;”. Αλλά αυτό που θέλω να πω είναι “γιατί είμαστε εδώ;” Ποιο είναι το μέλλον και γιατί δεν κάνουμε τον πλανήτη μας καλύτερο για τους νέους του αύριο;».

Και συνέχισε: «Λυπάμαι πολύ που καταστρέψαμε ολοσχερώς τον πλανήτη σας, αλλά χάρη στον amFAR και αυτούς τους ανθρώπους με επιστημονική λαμπρότητα…», πριν το κλιπ τελειώσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το amfAR, The Foundation for AIDS Research, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εργάζεται για τη βελτίωση της θεραπείας του AIDS και της πρόληψης του HIV σε όλο τον κόσμο.

Η κομψή εμφάνιση της Σάρα Φέργκιουσον

Η μητέρα δύο παιδιών ήταν κομψή με ένα κοκτέιλ φόρεμα, διακοσμημένο με εντυπωσιακά μανίκια και κοσμήματα φτιαγμένα για να μοιάζουν με σταγόνες βροχής.

Το περίπλοκο φλοράλ σχέδιο ταίριαζε με τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της με το εντυπωσιακό ύφασμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δούκισσα του Γιορκ είχε τα κόκκινα μαλλιά της πιασμένα πίσω και φορούσε ένα χρυσό βραχιόλι με τα ονόματα της κόρης της, Ευγενία και Βεατρίκη.

Η εμφάνιση έρχεται μόλις μια μέρα αφότου η πριγκίπισσα Βεατρίκη μίλησε για την «απίστευτη» μητέρα της, καθώς επισκεπτόταν παιδιά του σχολείου στο νότιο Λονδίνο.

Η Σάρα Φέργκιουσον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος τον Ιανουάριο, λίγους μήνες μετά τη μαστεκτομή για καρκίνο του μαστού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δούκισσα είχε αφαιρέσει έναν αριθμό σπίλων ενώ υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης στήθους πέρυσι, ένας από τους οποίους βρέθηκε κακοήθης.

Φωτογραφίες: Associated Press, Getty Images


Πηγή