Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Έξαλλη η Σοφία Μουτίδου, τα «έχωσε» στο GNTM 2

Έξαλλη η Σοφία Μουτίδου, τα «έχωσε» στο GNTM 2

Εκτός εαυτού βγήκε η Σοφία Μουτίδου, παρακολουθώντας το χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model 2, στο οποίο τα υποψήφια μοντέλα κλήθηκαν να διανύσουν μια κάθετη πασαρέλα ύψους 30 μέτρων.

Αρκετές από τις κοπέλες, ανεβαίνοντας στην εξέδρα δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

Η Σοφία Μουτίδου, μέσω ενός βίντεο το οποίο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και τα «έβαλε» τόσο με τους κριτές όσο και με τις διαγωνιζόμενες που δέχτηκαν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία.

«Μπράβο στην Πόπη και την Κατερίνα που είπαν όχι στο παράλογο.  Η Πόπη αρνήθηκε με πολλά αρ@@@@, τύπου ‘δε πάτε να γ@@@, εγώ από την ταράτσα δεν πέφτω, εγώ ήρθα για μοντέλο. Δεν ήρθα για καραγκιοζοπαίχτης.” Αυτό το άθλιο επεισόδιο που δεν ξέρω από πού να το πιάσω γιατί έχω τα νεύρα μου, όπου βάζουν τα κορίτσια, ως κριτήριο αν θέλουν πάρα πολύ το μοντελινγκ, να κρεμαστούν, χωρίς να σκέφτονται αν οι καρδιά κάποιας δεν αντέξει, αυτό θα το μάθουμε μετά, στη νεκροψία. Όταν η άλλη η κοπέλα, είπε “δεν μπορώ, η καρδιά μου χτυπάει πάρα πολύ, λες να πάθω κάτι;”, της λέει ο άλλος με τα τριάντα χρόνια ιατρικής πείρας που έχει “όχι ρε, δεν παθαίνεις τίποτα”. Γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο να παίρνεις τη ζωή του άλλου στα χέρια σου και να είναι με ένα σκοινί κρεμασμένος από τον πέμπτο. Και όταν κατέβηκε κάτω, της λέει η άλλη η σιχαμένη η ξανθιά “αγάπη μου φοβήθηκες; Και τώρα η καρδούλα σου πως είναι; Αχ βρε μωρό μου…”. Και αυτή με άλλο επιστημονικό κριτήριο έβαλε το χέρι της πάνω από τη μπλούζα της αλληνής, που κόντεψε να πεθάνει από ανακοπή. Από εκεί και πέρα, αυτή η δυσάρεστη επιτροπή, μετά το σημερινό χάνει κάθε πλάκα το GNTM. Κάθονται οι τέσσερις φακλαροβιομηχανίες στα σκαμπό τους και κοιτάνε τον ουρανό λέγοντας κάτι αμερικάνικα η Καγιά και η άλλη η ψεύτρα η Ηλιάννα και η άλλη δίνει τη ψυχή της εκεί πάνω και κλαίει. Άλλα βλαμμένα αυτά που πάνε και κρεμιούνται από τις ταράτσες για να δείξουν πόσο θέλουν το μόντελινγκ. Ο Σκουλός είπε τη μ@@@ τη μεγάλη: “ένα μικρό βήμα στη ταράτσα ένα μεγάλο βήμα στο σπίτι του GNTM”, γιατί ως γνωστόν το σπίτι του GNTM είναι η μεγάλη ευκαιρία της ζωής του κόσμου. Τα συμβόλαια με τη Voque θα έρθουν το ένα πίσω από το άλλο. Τα κορίτσια θα είναι haute couture μοντέλα. Θα αλλάξουν οι ζωές των μοντέλων και των οικογενειών τους. Θα φέρουν φως στο χωριό τους. Δεν το πιστεύω το επεισόδιο αυτό. Δεν έχει πλάκα όταν ο άλλος φοβάται. Ότι μαλ@@@ αμερικάνικη έρχεται στη γκλάβα του καθεμιανού, έρχεται και τη κάνει εδώ πέρα.» είπε η Σοφία Μουτίδου.


Πηγή