Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τηλεθεατή -«Θα σου κόψω τα χέρια»

Εξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης με μήνυμα που του έστειλε ένας τηλεθεατής και στο οποίο αναφέρθηκε με χυδαίο τρόπο στην οικογένεια του παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μόλις διάβασε το μήνυμα έγινε έξαλλος και τόνισε πως θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Μάλιστα δεν δίστασε να αναφέρει στον «αέρα» της εκπομπής το όνομα του τηλεθεατή που του έστειλε το μήνυμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι λοιπόν, πήρε το λόγο και είπε: «Θα πω το ονοματεπώνυμό του και αμα θες κάνε μου… Τον Α.Λ., ο οποίος αναφέρεται στην οικογένειά μου με χυδαίο τρόπο. Κύριε Ανδρέα Λάτο θα ψάξω να σας βρω, όχι για να καθαρίσουμε. Άλλοι θα έχουν τον λόγο. Για να μπορέσετε να είστε αξιοπρεπείς απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Για εμένα μπορείτε να λέτε οτι θέλετε, αλλά για την οικογένειά μου θα σου κόψω τα χέρια από εδώ πέρα. Και επειδή δεν μπορώ να το κάνω εγώ, είμαι κατά της βίας, θα το κάνει η δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη κατά τηλεθεατή

O Γιώργος Παπαδάκης μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε ένα μήνυμα που έλαβε και στο οποίο τηλεθεατής αναφέρθηκε με χυδαίο τρόπο στην οικογένειά του. Δείτε το στιγμιότυπο στο 00:40 του βίντεο.


Πηγή