Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Έρρικα Πρεζεράκου: Εξηγεί πώς έπεσε θύμα απάτης από «καλοντυμένο ιερόδουλο»

Έρρικα Πρεζεράκου: Εξηγεί πώς έπεσε θύμα απάτης από «καλοντυμένο ιερόδουλο»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Έρρικα Πρεζεράκου. Η γνωστή αθλήτρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αινιγματική ανάρτηση που είχε κάνει πριν λίγο καιρό στο Facebook και για πρώτη φορά εξήγησε πώς έπεσε θύμα απάτης από έναν επιτήδειο. Συγκεκριμένα από έναν «καλοντυμένο ιερόδουλο» όπως είπε.

Όπως είπε πρόκειται για έναν κατ΄ εξακολούθηση απατεώνα που της απέσπασε πολλά χρήματα στο παρελθόν αν και εκείνη είχε επιλέξει να μην κινηθεί νομικά τότε.

«Για μένα το σημαντικό είναι να μάθω τι έχω να μάθω από αυτή την ιστορία. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι ο ίδιος διαδίδει το αντίθετο και είπα κοίτα πόση ανάγκη έχει να υποστηρίξει τώρα τον εαυτό του… Είπα ότι θα βγω και θα πω ότι υπάρχει αυτή και αυτή η πληροφορία… Εκεί αισθάνθηκα ότι η μικρή Έρρικα είπε ή θα βγεις μπροστά να με στηρίξεις ή θα γίνει χαμός εδώ πέρα», είπε αρχικά για το λόγο που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία μέσω των social media.

Και πρόσθεσε: «Έχει σημασία να μάθουμε να στηρίζουμε τον εαυτό μας. Οι άνθρωποι γύρω μας δεν αλλάζουν παρά μόνο αν το επιλέξουμε οι ίδιοι».

Όσο για την ανάρτηση είπε: «Με την ανάρτηση υπερασπίστηκα την Έρρικα… Μου έστειλαν μέχρι και παλιοί συμμαθητές του που έλεγαν ότι ήταν έτσι. Είχε ενδιαφέρον ότι υπήρξαν τόσοι άνθρωποι».

Για να συμπληρώσει: «Εννοείται ότι θύμωσα με τον εαυτό μου. Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση. Δεν είχε σημασία να κινηθώ νομικά».

Όσο για το αν είχε υποψιαστεί τότε κάτι είπε: «Καμιά φορά η ανάγκη στη ζωή μας να ζήσουμε κάτι μπορεί να είναι πιο σπουδαία… ξέρουμε πάντα…».


Πηγή