Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Έτσι, δημιουργήθηκαν οι One: Η ιστορία του ποπ συγκροτήματος που σάρωνε στα 00s [βίντεο]

Οι One, το συγκρότημα που αγαπήθηκε στα 00s, κάθισαν στον καναπέ του Στούντιο 4 και μοιράστηκαν ιστορίες από την πορεία τους.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Φίλιππος Φίλιππου, Δημήτρης Κουτσαβλάκης, Αργύρη Ναστόπουλος και Πάνος Τσερπέ θυμήθηκαν στιγμές της καριέρας του και εξιστόρησαν το πώς δημιουργήθηκε το δημοφιλές boy band.

Έτσι, δημιουργήθηκαν οι One

«Η έμπνευση του συγκροτήματος ήταν του Γιώργου και δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος παραγωγός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Θεοφάνους είχε αρχίσει την τεράστια άνοδο της καριέρας του. Είχε την Ευρυδίκη, τον Σάκη, την Μαντώ, Πασχάλη, Σαββιδάκη και άρχισε να μπαίνει σε λαϊκά χωράφια και απογειώθηκε με τον “Παλιόκαιρο”, με την Άντζελα Δημητρίου και το “Κάνε στην Άκρη”. Είχε στο μυαλό του γιατί ήταν ανήσυχο πνεύμα, να κάνει ένα boyband. Με φωνάζει να κάνω φωνητικά σε έναν δίσκο της Ευρυδίκης, με βλέπει είχα αλλάξει τα μαλλιά μου. Μου λέει θέλω να κάνω ένα boyband, είσαι μέσα. Εγώ είχα δίσκο με τον Καρβέλα έτοιμο. Τότε, όμως, είχα πάθει παράκρουση με τους Backstreet Boys, Take That και λέω θέλω πολύ. Παρατάω τα πάντα και του λέω ναι», περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Παράλληλα, βρίσκει τον Φίλιππο, που ήταν μαζί του σε κάποιες από τις συμμετοχές στην Eurovision. Του κάνει και ο Φίλιππος. Βρίσκει και τον Δημήτρη, που είχε μια γνωριμία. Κάνει οντισιόν με το Mad και τον Sfera και βρίσκουν τον Αργύρη και τον Πάνο», πρόσθεσε.

One: Ο Αργύρης είδε αγγελία για boy band σε περιοδικό και ο Πάνος πήγε τυχαία

Ο Αργύρης Ναστόπουλος αποκάλυψε ότι διάβασε την αγγελία στο περιοδικό Ποπκορν. Από την άλλη, ο Πάνος Τσερπές διηγήθηκε ότι ένας φίλος του χορευτής θα πάει σε μια οντισιόν και πήγε μαζί του για παρέα, χωρίς καν να ξέρει τι είναι οντισιόν. Τότε, παρόλο που δεν ήθελε να κάνει αίτηση, έγραψε το όνομά του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ξεκινά η οντισιόν, κάνουμε τη χορογραφία και μετά μας έβαλαν να μάθουμε μία. Μετά γίνεται μια συνέντευξη και μετά ήρθε αι το κομμάτι του στούντιο. Πήγαμε τραγουδήσαμε δύο τραγούδια του Ρουβά και μας είπαν θα σας ενημερώσουμε», περιέγραψε ο Πάνος, προσθέτοντας ότι τον πήραν μετά από μέρες τηλέφωνο και η μητέρα του, που το σήκωσε, τον ενημέρωσε ότι τον πήραν σε ένα συγκρότημα.

Το αρχικό πλάνο ήταν το συγκρότημα να αποτελείται από τέσσερις άνδρες, ωστόσο, ο Γιώργος Θεοφάνους αποφάσισε να προσθέσει ένα ακόμη μέλος, καθώς ο Αργύρης και ο Πάνος ήταν πολύ καλοί στις οντισιόν.

Η πρώτη συνάντηση του boyband έγινε στη σχολή του Φωκά Ευαγγελινό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς πάρθηκε η απόφαση να ονομαστούν One

Όπως ανέφερε ο Φίλιππος Φιλίππου, ο Γιώργος Θεοφάνος με την Minos σκέφτονταν διάφορα ονόματα αλλά κατέληξαν στο One.

«Μας λένε το όνομά σας θα είναι One», είπε ο Φίλιππος, «Για να καταλάβετε, αρχικά, θα ήμασταν τέσσερις και το όνομα θα ήταν 4. Όταν ο Γιώργος αποφάσισε ότι θα είμαστε πεντάδα, το τέσσερα προφανώς δεν μπορούσε να ισχύσει».


Πηγή