Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

«Έφτασε βαλίτσα με τα λεφτά στο σπίτι μου» -Ο Μιχάλης Ρακιντζής μιλά για πρόταση που αρνήθηκε

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε στο «Πρωινό μας» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αλλαγές του κοινού στις δεκαετίες του ’80 και του ’90 με σήμερα ενώ αποκάλυψε πως δέχθηκε μια πρόταση προσβλητική σε νυχτερινό μαγαζί.

Αρχικά ο Μιχάλης Ρακιντζής σημείωσε πως «αλλιώς συμπεριφερόταν το κοινό στην εποχή του ’80 και του ΄90 και αλλιώς είναι σήμερα. Σήμερα είναι πιο απόμακρα τα πράγματα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συμπλήρωσε «Ας πούμε, γινόταν σκοτωμός για ένα αυτόγραφο ενώ σήμερα δεν χρειάζεται αυτόγραφο. Μια φωτογραφία από μακριά ή έστω μια σέλφι, αν μπορούν να πλησιάσουν, είναι αρκετή. Τότε γινόταν σκοτωμός για τα αυτόγραφα, δηλαδή ποδοπατιόνταν κάτω».

Μιχάλης Ρακιντζής: «Μου είχαν κάνει πρόταση από νυχτερινό κέντρο και αρνήθηκα, τα χρήματα κυκλοφορούσαν σε βαλίτσες»

«Μου είχαν κάνει μια πολύ καλή οικονομική πρόταση από νυχτερινό κέντρο και εγώ την αρνήθηκα. Ηταν μια πολύ συγκεκριμένη εποχή που τα χρήματα κυκλοφορούσαν σε βαλίτσες. Ενώ δεν θα δεχόμουν μια τέτοια πρόταση για συγκεκριμένο μαγαζί, έφτασε μέχρι το σπίτι μου βαλίτσα με λεφτά.

Κάτι το οποίο θεώρησα πως με προσβάλλει ακόμα περισσότερο. Δηλαδή όταν πεις «όχι, ευχαριστώ δεν μου κάνει» και πάει ο άλλος να σε δελεάσει με χρήματα νομίζω πως είναι αρκετά προσβλητικό» πρόσθεσε ο Μιχάλης Ρακιντζής στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γνωστός τραγουδιστής αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για περιορισμένες μουσικές παραστάσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή