Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

«Έφυγα γιατί κάποια στιγμή ένιωσα ότι κινδύνεψε η ζωή μου»

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση για την κακοποίηση που είχε δεχθεί μέσα σε σχέση της, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη», γνωστή ηθοποιός. Η Πωλίνα Γκιωνάκη, κόρη του αξέχαστου ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη, μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισάνου για την τραυματική της εμπειρία, για τη ζωή της που κινδύνευσε και για το πώς κατάφερε να φύγει από τη αυτή τη σχέση. Μίλησε ακόμη για τη σχέση της με τον πατέρα της, αλλά και τη μητρότητα, αφού η ίδια έγινε μητέρα σε νεαρή ηλικία.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση στο «Αλκμήνη» με θέμα τη γυναικεία κακοποίηση, το κείμενο της οποίας υπογράφει η ίδια.

«Όταν μιλάμε για κακοποίηση, δεν μιλάμε για σωματική μόνο …να η σφαλιάρα σου, να η μπουνιά. Εννοούμε και ψυχολογική κακοποίηση που για μένα είναι πιο σοβαρή. Εγώ τις είχα υποστεί και τις δύο, οπότε τα ξέρω όλα πια. Ο άντρας που ασκεί κακοποίηση είναι πάρα πολύ χειριστικός και ο άνθρωπος που κακοποιεί τη γυναίκα, δεν την κακοποιεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Την κακοποιεί τη μία μέρα και την άλλη μέρα είναι ο καλύτερος του κόσμου. Ντρέπεται κιόλας μια γυναίκα να πει στη φίλη της ότι έφερα αντίρρηση σε αυτό που είπε και μου έσκασε ένα χαστούκι. Όλες οι γυναίκες σιωπούν» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Εγώ έφυγα γιατί κάποια στιγμή ένιωσα ότι κινδύνεψε η ζωή μου. Έκανα μια έξυπνη κίνηση, πήρα το 15900, οπότε πήγα αμέσως σε ψυχολόγο και μίλησα. Με στήριξαν πάρα πολύ»

Η Πωλίνα Γκιωνάκη μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια και πώς ήταν ως παιδί να μεγαλώνει με έναν διάσημο πατέρα.  «Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια. Μεγάλωσα με ανέσεις, αγάπη και με πολύ θέατρο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το διάσημο πατέρα της, είπε: «Ένα παιδί μεγαλώνει μια χαρά με διάσημο μπαμπά. Μου έκανε εντύπωση όταν πήγαινα στο σχολείο κι ερχόταν η σειρά μου να πω το όνομά μου, με ρωτούσαν: τι έχεις τον Γκιωνάκη; Κι έλεγα, είναι ο μπαμπάς μου».

Η ηθοποιός απέκτησε παιδί σε νεαρή ηλικία, ενώ σήμερα είναι γιαγιά κι έχει τρομερή αδυναμία στην εγγονή της. «Έγινα μαμά στα 20 μου. Η μαμά μου μού είπε: έχεις στο μυαλό σου ότι από εδώ και πέρα δεν θα κοιμηθείς ξανά ήσυχη; Ακόμη και σήμερα που ο γιος μου έχει κάνει παιδί, έχω την έννοια του. Κοιμάμαι με το κινητό δίπλα μου μη με πάρει και δεν το ακούσω. Ο μπαμπάς μου δεν είχε πρόβλημα που έγινα μικρή μαμά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

localStorage.clear();


Πηγή