Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
«Έχω κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας γιατί δε μπορούσα χωρίς ναρκωτικά»

«Έχω κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας γιατί δε μπορούσα χωρίς ναρκωτικά»

Μπορεί ο καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2 Night Show» να μην είναι ευρέως γνωστός, όμως, η ιστορία ζωής που κουβαλά είναι συγκλονιστική. Ο λόγος για τον Πέτρο Μαζαράκη, έναν καλό φίλο του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος για πολλά χρόνια έδωσε μια μεγάλη μάχη με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, φτάνοντας στο χείλος της αυτοκαταστροφής.

Ο Πέτρος Μαζαράκης υπήρξε μοντέλο, προέρχεται από μία οικογένεια ευκατάστατη οικονομικά, ενώ μπλέχτηκε με τον κόσμο των ναρκωτικών όταν ήταν ακόμη πολύ νέος. Παραδέχτηκε, ακόμη πως υπήρξαν στιγμές εξαθλίωσης, για 15 χρόνια ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη, ενώ πάνω στην απόγνωση και την απελπισία έφτασε στο σημείο να κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας.

«Τα ναρκωτικά μπήκαν στη ζωή μου στα 19. Ξεκίνησα με αλκοόλ. Τα είχα όλα στη ζωή μου. Δεν με αγαπούσα. Έπινα τόσο πολύ που όταν βρήκα την κοκαΐνη ερωτεύτηκα. Λέω εδώ είμαστε. Ένιωσα πως αυτό το κενό που μου έλειπε το βρήκα. Μετά τα 20 έγινε αυτό. Δοκίμασα για πρώτη φορά στην Γ’ Λυκείου. Ήθελα να πάω να κοιμηθώ, ήρθε ένας και μου έδωσε κόκα και από εκεί που νύσταζα χόρευα και είχα διάθεση. Πρώτη φορά τότε και μετά ξαναδοκίμασα μετά τα 20», δήλωσε, μεταξύ άλλων, Πέτρος Μαζαράκης.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν ο μεγαλύτερος ψεύτης που υπήρχε στον κόσμο γιατί έπαιρνα ναρκωτικά. Λόγω των ναρκωτικών κορόιδευα την οικογένειά μου. Έλεγα ψέματα σε όλους. Έχω χάσει φίλους μου από πρέζα. Το ναρκωτικό μου ήταν η κοκαΐνη για 17 χρόνια. Τώρα είμαι 40 χρονών. Είμαι καθαρός έναν χρόνο. Στην πορεία πέρναγα τέλεια αλλά μετά όλα αλλάζουν. Είναι θαύμα που σου μιλάω με αυτά που έχω περάσει. Έχω κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας γιατί δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω τη ζωή χωρίς τα ναρκωτικά. Τα ναρκωτικά θα σε πάνε ή στο ψυχιατρείο ή στον θάνατο ή στη φυλακή. Όσο σκέφτομαι τώρα που είμαι καθαρός τι έχω κάνει, τρομάζω, ντρέπομαι. Η αιτία που έπεσα με τα μούτρα στα ναρκωτικά ήταν ο χωρισμός μου με την κοπέλα  που είχα σχέση».


Πηγή