Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

«Έχω μετανιώσει, συγκλονίστηκα που σε είδα με δάκρυα στα μάτια»

Η είδηση της ληστείας σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι τέτοια εποχή πριν από ένα χρόνο είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου και είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μίντια. Η ίδια είχε βρεθεί δεμένη στη μπανιέρα μίας βίλας όπου, διέμενε, ενώ οι ληστές της είχαν αρπάξει κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Σήμερα, αρκετούς μήνες μετά και ενώ πλησιάζει η επέτειος της ληστείας, ο «εγκέφαλος» της εγκληματικής ομάδας που εισέβαλε στο σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν, ο οποίος λίγους μήνες μετά τη ληστεία είχε συλληφθεί και ομολογήσει πως αυτός ενορχήστρωσε τα πάντα, προσπαθεί να κερδίσει τον οίκτο της με μια επιστολή.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην υπόθεση ανέφεραν στο TMZ, ότι οι δικηγόροι της Κιμ στη Γαλλία έλαβαν μία επιστολή από τον φερόμενο ως αρχιτέκτονα της ληστείας, Aomar Ait Khedach η οποία ήταν γραμμένη στα γαλλικά.

«Θέλω να έρθω σε εσάς ως άνθρωπος και να σας πω πόσο έχω μετανιώσει για την πράξη μου, πόσο άλλαξα και πόσο συγκλονίστηκα όταν σας είδα με δάκρυα στα μάτια», φέρεται να έγραψε ο Khedache.

«Θέλω να γνωρίζετε πως αντιλαμβάνομαι πλήρως τον πόνο που περάσατε εσείς, τα παιδιά σας, ο σύζυγός σας και οι άνθρωποί σας», σημείωσε και πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι αυτή η επιστολή θα σας επιτρέψει να ξεχάσετε σιγά-σιγά το τραύμα που προκλήθηκε από το δικό μου λάθος».

Ωστόσο, οι δικηγόροι της Καρντάσιαν της θεωρούν πως είναι μια απόπειρα για δημιουργία εντυπώσεων λίγο πριν την έναρξη της δίκης.

localStorage.clear();


Πηγή