Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

«Έχω πάρει 10 εκατομμύρια δραχμές για αισθησιακή φωτογράφιση»

Για τη μόδα, τα ριάλιτι μόδας αλλά και τα ποσά που έχει πάρει όταν εργαζόταν ως μοντέλο μίλησε η Ιωάννα Σουλιώτη στη «Φωλιά των Κου Κου».

«Η κριτική επιτροπή στο GNTM μου αρέσει πιο πολύ. Είναι πιο σωστά δομημένη. Στο My style rocks θεωρώ ότι λίγο αδικείται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σε ένα σόου που είναι βασισμένο στο styling, η Κωνσταντίνα θα έπρεπε αν μη τι άλλο να είναι εξαιρετική. Δεν την προσέχουν. Τη “θάβουν”. Τη χαντακώνουν. Είναι ένα σώμα που δεν είναι εύκολο. Είναι τσουπωτή, έχει τις περιφέρειες της, πολύ όμορφο. Αυτό όμως πρέπει κάποιος να το αναδείξει, όχι να το χαντακώσει. Στο βιβλίο του στυλ που έχω γράψει, έχω πάρα πολλά tips για το πως το μικρό μας ελάττωμα θα το κάνουμε προτέρημα» είπε η Ιωάννα Σουλιώτη.

«Η περσινή επιτροπή ήταν πιο σωστή. Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη θεωρώ ότι ήταν πιο σωστή στο κομμάτι του styling. Από την άλλη η Μπέττυ Μαγγίρα είναι μια γυναίκα με στυλ, από εκεί και πέρα είναι μια σόουγουμαν, δεν έχει να κάνει με τη μόδα».

Η Ιωάννα Σουλιώτη αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως τα μεγαλύτερα ποσά που έχει πάρει για μία πασαρέλα είναι 4.000 – 5.000 ευρώ. «Ας πούμε ένα αυτοκίνητο μικρού κυβισμού έκανε 6.000.000 – 7.000.000 δραχμές… ε, εντάξει με τρεις πασαρέλες το έπαιρνες. Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει για αισθησιακή φωτογράφιση ήταν 10 εκατομμύρια δραχμές».

localStorage.clear();


Πηγή