Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

«Ήθελα να παντρευτώ 28η Οκτωβρίου, αλλά δε με αφήσανε από το Δημαρχείο»

Άγνωστες πτυχές από το γάμο του με τη Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε ο πρώην σύζυγος της παρουσιάστριας, Δημήτρης Αργυρόπουλος, ορμώμενος από το concept παίκτριας του My Style Rocks, η οποία ντύθηκε για να πάει στον… επόμενο γάμο του κριτή του παιχνιδιού!

«Παντρευτήκαμε το πρωί. Δεν ξέραμε αν θα παντρευτούμε, και λέμε αν παντρευτούμε να πάρουμε κανένα τηλέφωνο. Και παντρευτήκαμε και μετά παίρναμε τηλέφωνο έναν-έναν και λέγαμε παιδιά, παντρευτήκαμε, ελάτε το βράδυ εκεί», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, και συνέχισε:

«Ήθελα να παντρευτώ 28η Οκτωβρίου, να πω το μεγάλο ναι, αλλά δε με αφήσανε από το Δημαρχείο και παντρευτήκαμε 21η Οκτωβρίου. Και είχαμε πει ότι αν σηκωθούμε και πάμε και παντρευτούμε, αν ξυπνήσουμε και πάμε, θα δούμε τι θα κάνουμε. Πήγαμε λοιπόν και παντρευτήκαμε, ξυπνήσαμε, και μετά λέμε ωραία, παντρευτήκαμε, να κάνουμε κι ένα πάρτι; Να κάνουμε κι ένα πάρτι. Παίρνουμε λοιπόν το κλαμπ τηλέφωνο που ήταν φίλοι μας, “παιδιά, παντρευτήκαμε και σήμερα το βράδυ θα μαζέψουμε κόσμο εκεί”. Τι μας κάνετε και τέτοια, οργανώσανε όλη τη βραδιά, και μαζεύτηκαν 300, 400, 500 άτομα».

localStorage.clear();


Πηγή