Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αγγελική Δαλιάνη: Μιλά για πρώτη φορά για τη δικαστική διαμάχη του Μάνου Παπαγιάννη με τη Σοφία Παυλίδου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε η Αγγελική Δαλιάνη με αφορμή την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Open, «Η δική μας οικογένεια».

Μεταξύ άλλων, η Αγγελική Δαλιάνη ρωτήθηκε και για την δικαστική διαμάχη του συζύγου της Μάνου Παπαγιάννη με την Σοφία Παυλίδου ο οποίος κρίθηκε ένοχος από τον εισαγγελέα για την μήνυση περί σωματικής βλάβης που είχε υποβάλλει εναντίον του η ηθοποιός το 2018. Συγκεκριμένα το δικαστήριο καταδίκασε τον Μάνο Παπαγιάννη σε τέσσερις μήνες φυλάκισης με αναστολή για απλή σωματική βλάβη σε βάρος της Σοφίας Παυλίδου. Η πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσε ήδη έφεση για την πρωτόδικη απόφαση και η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σχόλιο της Αγγελικής Δαλιάνη

Η Αγγελική Δαλιάνη τόνισε ότι δεν επιθυμεί να συζητά δημόσια για το εν λόγω θέμα γιατί νιώθει άβολα ωστόσο, παραδέχτηκε πως δεν ήταν καθόλου εύκολο για εκείνη όλο αυτό που συνέβη.

Αρχικά η ηθοποιός δήλωσε: «Δε μου αρέσει να μιλάω δημόσια γι’ αυτό. Θέλω να μιλάω για πράγματα χαρούμενα και όμορφα. Είναι ένα πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Η ζωή έχει προβλήματα και αυτό είναι ένα πρόβλημα».

Και συνέχισε: «Ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα έρθουν στη σωστή τους διάσταση γιατί πιστεύω ότι έχει διογκωθεί πολύ το θέμα αυτό. Δεν είναι εύκολο και ειδικά όταν είσαι άνθρωπος που δε θέλεις να απασχολείς με τέτοια πράγματα. Είμαι άνθρωπος που θέλω να βγαίνω δημόσια και να μιλώ για τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος που οι εμφανίσεις μου στην τηλεόραση είναι ελάχιστες.».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και κατέληξε σχετικά με το θέμα: « Δεν ήταν εύκολο αλλά δε θα ήθελα να επεκταθώ γιατί δε με κάνει να νιώθω ωραία. Είπε και ο Μάνος κάποια πράγματα με τον δικό του τρόπο. αλλά δε θέλω να επεκταθώ. Είμαι αισιόδοξη όμως».


Πηγή