Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Η Αγγελική Ηλιάδη για το χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντσογλου: Πόνεσα, ένιωσα ότι απογοήτευσα τα παιδιά μου

Αγγελική Ηλιάδη για κορονοϊό: Δεν πίστευα ότι θα κολλήσω, ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουμε όλοι

Την άσχημη εμπειρία της με τον κορονοϊό περιέγραψε η Αγγελική Ηλιάδη μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega. Η τραγουδίστρια, πριν δυο μέρες, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως βρέθηκε θετική στον νέο ιό.

Η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε μεταξύ άλλων, πως δεν ξέρει πώς κόλλησε καθώς τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας και ήταν ιδιαίτερα προσεκτική στις συναναστροφές της.

«Δόξα τω Θεώ καλυτερεύω. Γύρω στις 17 ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα οπότε τώρα πάω προς το τελείωμα. Είχα πυρετό, δυσκολία στην αναπνοή, πολύ βήχα και υπερβολική κόπωση» ανέφερε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη,

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως το κόλλησα. Συναναστράφηκα μόνο με δύο φίλους μου, οι οποίοι έκαναν το τεστ που βγήκε αρνητικό».

Τέλος, κατέληξε: «Δεν πίστευα ότι θα κολλήσω, πραγματικά δεν το περίμενα. Μετά όμως από την εμπειρία μου θέλω πραγματικά ο κόσμος να ακούσει ότι αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουμε όλοι. Πρέπει να το δούμε πολύ πιο υπεύθυνα από εδώ και πέρα».


Πηγή