Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Αγγελική Ηλιάδη: Πέρασε την καραντίνα με τον Σάββα Γκέντσογλου και τα παιδιά

Αγγελική Ηλιάδη: Πέρασε την καραντίνα με τον Σάββα Γκέντσογλου και τα παιδιά

Σε ζωντανή σύνδεση στο Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης η Αγγελική Ηλιάδη. Και μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως περνά την καραντίνα παρέα με τον Σάββα Γκέντσογλου και τα δύο παιδιά, τον 15χρονο γιο της Μπαμπίνο και τον Βασίλη τον οποίο απέκτησε από τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, προς στιγμή δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση για το αν το πρώην ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, μετά τον χωρισμό τους. Αλλά η τραγουδίστρια φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, διευκρινίζοντας πως η καραντίνα τον βρήκε εδώ και πως πάντα είναι μία οικογένεια.

«Ερχόμενος από την άδειά του στη Σαουδική Αραβία, τον βρήκε η καραντίνα εδώ, οπότε είμαστε όλοι μαζί. Ούτως ή άλλως είμαστε οικογένεια», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Για να διευκρινίσει στη συνέχεια: «Δεν είμαστε ξανά μαζί. Αναγκαστικά τον βρήκε η καραντίνα εδώ, μείναμε μαζί και ήταν και πολύ καλύτερα γιατί είχαν παρέα τα παιδιά και ήταν πολύ πιο εύκολο».

Για να προσθέσει, μεταξύ άλλων: «Από τη στιγμή που υπάρχουν παιδιά, όλα τα κάνεις στην άκρη και προτεραιότητα έχουν τα παιδιά».


Πηγή