Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Αγγελική Νικολούλη: Το συγκινητικό μήνυμα για τη μητέρα της που νίκησε το θάνατο

Αγγελική Νικολούλη: Το συγκινητικό μήνυμα για τη μητέρα της που νίκησε το θάνατο

Η Γιορτή της Μητέρας ήταν την Κυριακή (10/5) και αρκετοί celebrities φρόντισαν να ευχηθούν στις μαμάδες τους, μέσα από τα social media. Ανάμεσά τους και η Αγγελική Νικολούλη, η οποία συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους με το δικό της μήνυμα για τη μητέρα της.

Όπως είναι γνωστό, η μητέρα της πρόσφατα πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, από την οποία βγήκε νικήτρια. Και στη νίκη της αυτή αναφέρθηκε η παρουσιάστρια του Alpha, με λόγια που ραγίζουν καρδιές.

«Στην τελευταία μεγάλη μάχη που έδωσες, βγήκες νικήτρια. Ο θάνατος ηττήθηκε. Τα μάζεψε και έφυγε από εκεί πού ήρθε…Οι γιατροί απόρησαν με τη δύναμή σου. Με τη θέλησή σου να κρατηθείς στη ζωή. Είμαι περήφανη για σένα Μανούλα μου… Χρόνια σου πολλά…», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της μητέρας της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στην τελευταία μεγάλη μάχη που έδωσες, βγήκες νικήτρια. Ο θάνατος ηττήθηκε. Τα μάζεψε και έφυγε από εκεί πού ήρθε…Οι γιατροί απόρησαν με τη δύναμή σου. Με τη θέλησή σου να κρατηθείς στη ζωή. Είμαι περήφανη για σένα Μανούλα μου.👏👏👏 Χρόνια σου πολλά💝🌻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial) στις




Πηγή