Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αδερφός Κέβιν Σπέισι: Ο ναζιστής πατέρας μας με βίαζε συχνά

Ο Κέβιν Σπέισι έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό, Άντονι Ραπ, όταν εκείνος ήταν 14 ετών, αλλά και για την αποκάλυψη πως από εδώ και εμπρός επιθυμεί να ζήσει ως γκέι. Ακόμη μια ιστορία έρχεται να τον κρατήσει εκεί…

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο μεγαλύτερος αδελφός του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, Ρανταλ Φάουλερ, μεγάλωσαν με έναν πατέρα που ήταν οπαδός των ναζί, ο οποίος τον βίαζε τόσο συχνά, που είχε αποκτήσει το υποκοριστικό «The Creature» («Το Ζώο»).

Όπως τονίζει στη Daily Mail ο Ράνταλ, ο πατέρας τους ήταν μέλος του ναζιστικού κόμματος των ΗΠΑ, όταν τα αδέλφια ήταν ακόμα μικρά παιδιά. Μάλιστα, ο Τόμας Τζέφρι Φάουλερ αντέγραψε το στιλ του Αδόλφου Χίτλερ, με το χαρακτηριστικό μουστάκι.

«Απειλούσα διαρκώς τον πατέρα μου ότι αν άγγιζε τον αδερφό μου, θα ενημέρωνα τη μητέρα μου για το ό,τι συνέβαινε και αυτό θα διέλυε την οικογένεια», τόνισε ο 62χρονος αδελφός του Κέβιν Σπέισι, του οποίου η… ασπίδα προστασίας αποδείχθηκε καταλυτική για να μη βιώσει και εκείνος ό,τι ο Ράνταλ Φάουλερ.

Όσο για τη μητέρα των παιδιών, φαίνεται πως κατά βάθος γνώριζε τι γινόταν, όμως προτιμούσε να σιγήσει στις αρρωστημένες ορέξεις του συζύγου της. Ο Ρανταλ Φάουλερ  επίσης βγάζει το ψωμί του στη showbiz, καθώς εργάζεται ως σωσίας του δημοφιλούς τραγουδιστή των, Ροντ Στιούαρτ, ενώ ασκεί και το επάγγελμα του οδηγού λιμουζίνας. Τα τελευταία χρόνια ζει απομακρυσμένος και χωρίς επαφή με τον διάσημο αδερφό του.

Ο Κέβιν Σπέισι αποφάσισε να βάλει τον εαυτό του σε μια δική του «γυάλα», προκειμένου να… αδειάσει από όσα βίωνε, ενώ όλο αυτό το σκηνικό και ο τρόπος με τον οποίον απέφυγε τον βιασμό, τον έκαναν «τόσο έξυπνο».

Η οικογένεια είχε και τρίτο παιδί, την Τζούλι, η οποία εγκατέλειψε το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε σε ηλικία 18 ετών, όταν και ενηλικιώθηκε δηλαδή. «Κανένας από τα τρία αδέρφια δεν είχε τη δυνατότητα να μεγαλώσει σωστά σε μια οικογένεια με δυο διαλυμένους γονείς», τόνισε ο Φάουλερ.

Ο Τόμας Τζέφρεϊ Φάουλερ πέθανε σε ηλικία 68 ετών τη δεκαετία του ’90, ενώ η μητέρα τους έφυγε από τη ζωή το 2003.

localStorage.clear();


Πηγή