Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αιμιλία Υψηλάντη: Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο, με τον σύντροφό της στο πλευρό της [εικόνες]

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η κυρία Κλάιν», με την Αιμιλία Υψηλάντη ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Μάλιστα, από το κοινό δεν έλειπε και ο σύντροφος της ηθοποιού, ο οποίος απόλαυσε την αγαπημένη του επί σκηνής και της χάρισε το πιο θερμό του χειροκρότημα.

Μετά το τέλος της παράστασης, η Αιμιλία Υψηλάντη και ο σύντροφός της πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του NDP χαλαροί και ευδιάθετοι, χαρίζοντας ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε συνέντευξή της στο Bovary, η Αιμιλία Υψηλάντη είχε μιλήσει για τον σύντροφό της, αποκαλύπτοντας πως ίσως το μυστικό επιτυχίας της σχέσης τους είναι το γεγονός ότι δεν έχουν παντρευτεί.

«Ζω με τον σύντροφό μου 30 χρόνια. Έκανα έναν γάμο στη ζωή μου και τέλος. Δεν μπορώ να ακούω τη λέξη ”γάμος”, φρικάρω! Δεν έχουμε λόγο να παντρευτούμε. Αυτή την κοινωνική δέσμευση δεν την αντέχω. Δεν είμαι ελεύθερη, γιατί συναισθηματικά είμαι δεμένη χειροπόδαρα, αλλά εγώ πάντα θέλω να πιστεύω πως είμαι ελεύθερη… Πιθανόν, αν είχα παντρευτεί να είχα χωρίσει. Μπορεί σε κάποια τσαντίλα επάνω να χωρίζαμε, δεν ξέρω. Ίσως το γεγονός πως δεν έχουμε παντρευτεί να είναι το μυστικό για μια σχέση ζωής. Πλέον, σε κάθε κρίση επικρατούν τα καλά. Δεν έχεις την αίσθηση πως αυτός είναι και τελείωσε η ζωή σου… Είναι ωραίο να ξέρω πως ανά πάσα στιγμή μπορώ να αλλάξω τη ζωή μου. Πρακτικά δεν μπορώ να το κάνω, θεωρητικά αυτή η αίσθηση ελευθερίας είναι σημαντική… Ως λαός, η ελευθερία είναι μέσα μας και την έχουμε πάνω απ’ όλα».

Δείτε την Αιμιλία Υψηλάντη με τον σύντροφό της:

H Αιμιλία Υψηλάντη με τον σύντροφό της.

Πηγή