Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ακρίτα: Με προσβάλλει να χλευάζονται άνθρωποι επειδή είναι παχύσαρκοι, γυναίκες, γκέι, κοντοί

Στην κόντρα της με τον Μάρκο Σεφερλή αναφέρθηκε η Έλενα Ακρίτα, απαντώντας σε σχόλια κάτω από μία ανάρτηση σχετική με το θέμα στο Facebook.

Ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα», αποκάλυψε ότι έχει κινηθεί νομικά εναντίον της Έλενας Ακρίτα και της έχει κάνει ήδη μήνυση για ένα κείμενό της για τον ίδιο.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Απαντώντας σε χρήστρια που έκανε λόγο για «ανούσια επίθεση» της δημοσιογράφου στον Μάρκο Σεφερλή και τη ρώτησε γιατί τα βάζει τώρα μαζί του που τον «χτυπάνε» όλοι, η Έλενα Ακρίτα απάντησε:

«Γιατί εμένα με προσβάλει όταν χλευάζονται άνθρωποι επειδή είναι παχύσαρκοι, γυναίκες, γκέι, αλλοδαποί, κοντοί, ψηλοί, ‘ασχημοι’ (ό,τι κι αν σημάνει αυτό). Γενικώς διαφορετικοί. Εσένα όχι;

Γιατί εμένα με προσβάλει όταν εξευτελίζει ηθοποιό επειδή αυτός είναι νάνος κι έχει την ανάγκη για να βγάλει μεροκάματο στην παράσταση του τρόμου. Εσένα όχι;

Όσο για τα σίριαλ μας ο Γιώργος κι εγώ δεν διαπόμπευσαμε ποτέ άτομα επειδή είχαν πέντε κιλά παραπάνω ή κάποιο ανατομικό πρόβλημα. Γι’ αυτό. Η Παολα είναι μια χαρά γυναίκα που εργάζεται τίμια και δεν κοροϊδεύει ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που δεν μπορούν να αμυνθούν. Σαφής;».

Όταν η ίδια χρήστρια της επεσήμανε πως το κοινό των σίριαλ που έχει υπογράψει είναι το ίδιο με το κοινό στο οποίο αρέσει ο Μάρκος Σεφερλής, απάντησε:

«Να παίρνουμε πιστοποιητικά πολιτικής νομιμοφροσύνης από το κοινό μας δηλαδή; Σοβαρά τώρα; Ποιος είναι υπεύθυνος για το trash ο δημιουργός ή το κοινό;

Δεύτερον, η παράσταση ΠΡΩΤΑ ακυρώθηκε και ΜΕΤΑ έγραψα, όποτε ποια ευκαιρία δεν του εδωσα; Και τι είμαι εγώ θεατρικός παραγωγός να δίνω ευκαιρίες; Όσο για την διαστρέβλωση τύπου ‘δεν δουλεύει τίμια ο Σεφερλής’ μη μου βάζεις λόγια στο στόμα σε παρακαλώ. Α, και για τον Λαζόπουλο έχω γράψει επανειλλημένα δεν ετυχε να τα διαβάσεις προφανώς.

Υ.Γ. Και ‘κάθε σάτιρα ΔΕΝ είναι στο ίδιο ύφος.’ Ευτυχώς για την σάτιρα».

localStorage.clear();


Πηγή