Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Ακριβό μου διαζύγιο για Γιούαν Μακ Γκρέγκορ – Η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του παίρνει τη μισή περιουσία

Ακριβό μου διαζύγιο για Γιούαν Μακ Γκρέγκορ – Η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του παίρνει τη μισή περιουσία

Στη λίστα με τα ακριβά διαζύγια του Χόλιγουντ μπαίνουν… μετά Βαΐων και Κλάδων ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ και η πρώην σύζυγός του, Εύα Μαυράκης. Το διαζύγιο τους βγήκε και ο διάσημος ηθοποιός θα πρέπει να δώσει στην ελληνικής καταγωγής πρώην σύζυγό του τη μισή περιουσία του, συμπεριλαμβανομένων και των κερδών από τις ταινίες «Star Wars».

Ο Μακ Γκρέγκορ συμφώνησε να μοιραστεί μαζί της τα δικαιώματα από όλες τις ταινίες και τις τηλεοπτικές εκπομπές πριν από τη διάλυση του γάμου τους τον Μάιο του 2017. Όπως αναφέρει, δε, το περιοδικό «People» μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και το ήμισυ των 3.000.000 δολαρίων που κέρδισε από την ταινία «Christopher Robin», η οποία κυκλοφόρησε το 2018, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους.

Εκτός από τα κέρδη από τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε, συμπεριλαμβανομένων και των 4 ταινιών Star Wars, ο Γκρέγκορ θα καταβάλει κι ένα τεράστιο μηνιαίο επίδομα στην πρώην σύζυγό του. Σύμφωνα με το περιοδικό, θα πληρώνει 35.868 δολάρια τον μήνα, καθώς και 14.934 δολάρια για τα έξοδα της κόρης τους.

Επίσης, ο ηθοποιός θα διατηρήσει τη συλλογή των 30 οχημάτων του, αλλά η πρώην σύζυγός του θα πάρει και αυτή 5 αυτοκίνητα, καθώς και το σπίτι τους, αξίας 6,62 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Αντζελες. Ακόμα όλα τα κοσμήματά της και 501.704 δολάρια σε μετρητά για να εξισορροπήσει τη μοιρασιά των περιουσιακών στοιχείων, σύμφωνα με το TMZ.

Το ζευγάρι θα μοιράζεται την επιμέλεια της 9χρονης κόρης του, Ανούκ –η μικρότερη από τα τέσσερα παιδιά τους-, ενώ συμφώνησαν να συνεχίσουν να έχουν «ένα ευέλικτο πρόγραμμα» για να φιλοξενούν την κόρη τους.

Το χρονικό της απιστίας και το τέλος του γάμου τους

Μακ Γκρέγκορ και Μαυράκης γνωρίστηκαν στα πλατό του δικαστικού δράματος «Kavanagh QC» το 1995, πριν ο Σκοτσέζος ηθοποιός γίνει παγκοσμίως γνωστός μέσα από το «Trainspotting». Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος με τον ηθοποιό να δηλώνει πως στο πρόσωπο της Ελληνίδας Εύα, βρήκε όσα δεν έβρισκε σε άλλες γυναίκες.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν λίγους μήνες μετά την πρώτη γνωριμία τους ενώ μετακόμισαν στο Λος Αντζελες για το κυνήγι μιας καριέρας στη «Μέκκα του κινηματογράφου», που δεν άργησε να έρθει για τον όμορφο ηθοποιό. Μαζί απέκτησαν τρεις βιολογικές κόρες, ενώ υιοθέτησαν κι ένα κοριτσάκι από τη Μογγολία.

Ωστόσο, στη διάρκεια του γάμου τους ουκ ολίγες φορές ο Τύπος χρέωνε εξωσυζυγικές σχέσεις στον Μακ Γκρέκορ. Εκείνος πάντα αρνιόταν τα δημοσιεύματα. Δεν έγινε, όμως, το ίδιο με την συμπρωταγωνίστριά του στο «Fargo», Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ. Άλλωστε, ενώ ήταν παντρεμένος με την Μαυράκης κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τον έδειχναν να φιλά σε καφέ του Λονδίνου τη νεαρή συμπρωταγωνίστριά του.

Στις Χρυσές Σφαίρες φιλά την Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ

Το ζευγάρι έκανε γνωστή τη σχέση του στις αρχές του 2018, όταν εμφανίσθηκαν μαζί στις Χρυσές Σφαίρες. Ο ηθοποιός δε δίστασε να ευχαριστήσει στην ομιλία του, όταν παρέλαβε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού σε μίνι σειρά για τον ρόλο του στο «Fargo», τόσο την πρώην σύζυγό του όσο και τη νέα του σύντροφο.

Η Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ

Ωστόσο, η σχέση αυτή δεν άντεξε. Η Γουίνστεντ χώρισε με τον Γιούαν Μακ Γκρέγκορ γιατί δεν μπορούσε να αντέξει να την αποκαλούν «αντροχωρίστρα». Μάλιστα, η μεγαλύτερη κόρη του, Κλάρα είχε κάνει δημόσια σκληρή επίθεση στην ηθοποιό, την οποία μέσα από ανάρτησή της στο Instagram την αποκάλεσε «σκουπίδι».


Πηγή