Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Αλίσα Μιλάνο σε όσους την έκραξαν για τη μάσκα της: Μαλ@@ες

Αλίσα Μιλάνο σε όσους την έκραξαν για τη μάσκα της: Μαλ@@ες

Η Αλίσα Μιλάνο είναι από τις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ, η οποία από την αρχή έδειξε μία ευαισθησία στο θέμα του κορονοϊού και μέσα από τα social media, ενθάρρυνε τους διαδικτυακούς της φίλους στην καραντίνα. Αλλά προσπαθούσε και η ίδια να εξηγήσει πως πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας ενάντια στον Covid-19.

Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός πριν λίγες ημέρες ανέβασε στο λογαριασμό της στο twitter μία οικογενειακή φωτογραφία όπου η ίδια, ο σύζυγός της και τα δύο τους παιδιά ποζάρουν μέσα στο αυτοκίνητο φορώντας προστατευτικές μάσκες. Ωστόσο, η δική της πλεχτή μάσκα προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, αφού δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που την «έκραξαν», υποστηρίζοντας πως η συγκεκριμένη δεν την προστατεύει.

Η επίθεση που δέχτηκε έκανε έξω φρενών την 47χρονη ηθοποιό, η οποία αφού «στόλισε» τους επικριτές της με ένα «μαλ@@ες» στη συνέχεια εξήγησε πως η μάσκα στην εσωτερική πλευρά της διαθέτει φίλτρο, το οποίο την προστατεύει απόλυτα από τον κορονοϊό. Μάλιστα, ανέβασε και το e shop, όπου κανείς μπορεί να τη βρει.




Πηγή