Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Αλίσα Μιλάνο: Συμπρωταγωνίστρια στις «Μάγισσες» την κατήγγειλε πως ζητούσε την απόλυση της Ντόχερτι από την σειρά

Αποκαλύψεις για την Αλίσα Μιλάνο έκανε μία εκ των συμπρωταγωνιστριών της στην σειρά «Μάγισσες».

Η Χόλι Μαίρη Κομπς, ανέφερε πως η Μιλάνο ήθελε να απολυθεί από την σειρά η Σάνεν Ντόχερτι και μάλιστα έκανε την αποκάλυψη στο podcast της τελευταίας!

Μιλώντας στο podcast της Ντόχερτι “Let’s Be Clear”, τα όσα είδαν τα μάτια της, όπως αναφέρει, μεταξύ της Μιλάνο και των ανθρώπων της παραγωγής, περίπου μέσα στο 2000, όταν λίγο μετά η Μάγισσα Πρου (Ντόχερτι) «έχασε την ζωή της από επίθεση δαίμονα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν θέλαμε να συμβεί αυτό, αλλά βρεθήκαμε στριμωγμένες στη γωνία. Ουσιαστικά ήμασταν σ’ αυτή τη θέση, όπου θα έπρεπε να γίνει ή το ένα ή το άλλο», είπε η Κομπς, αναφέροντας πως η Μιλάνο είχε «δώσει τελεσίγραφο πως στο καστ δεν χωρούσαν και οι δύο», απειλώντας με «εργασιακό μπούλινγκ».

Η Κομπς ανέφερε πως η στάση της Μιλάνο της είχε φανεί «παράδοξη», αλλά δεν ήθελε να μπει σε δημόσια αντιπαράθεση μαζί της.

«Υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι που συμπεριφέρονται άσχημα και δεν το πληρώνουν ποτέ. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ εδώ» σχολίασε και αναφέρθηκε στην Σάνεν Ντόχερτι.

«Δεν ήθελα να είμαι σ’ αυτή τη σειρά χωρίς τη Σάνεν. Και εκείνη δεν ήθελε να το κάνει χωρίς εμένα. Και αυτό ήταν αρκετά σαφές».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

https://pagesix.com/2023/12/12/entertainment/shannen-doherty-alyssa-milano-caused-divide-with-holly-marie-combs/

Ντόχερτι: «Δεν ήμουν ποτέ κακιά με την Μιλάνο»

Η Ντόχερτι, είπε πως ακόμη δεν κατάλαβε γιατί διεκόπη με αυτόν τον τρόπο η συνεργασία τους.

«Έναν χρόνο μετά, προσπαθούσα να ανακαλέσω στη μνήμη πραγματικά τις στιγμές της υποτιθέμενες κακής συμπεριφοράς μου στο πλατό και ειλικρινά δεν μπορούσα να τις βρω. Δεν θυμάμαι ποτέ να ήμουν κακιά μαζί της στο πλατό. Θυμάμαι ένα επεισόδιο που σκηνοθέτησα όπου έκανε κάτι στις διακοπές των Χριστουγέννων και μου ζήτησαν να δουλέψω κάποια πράγματα μαζί της και δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγενής και με μεγαλύτερη κατανόηση», είπε και πρόσθεσε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σίγουρα θα έκανα μήνυση και θα ήμουν ειλικρινής σχετικά με την κατάσταση, επειδή οι φήμες με ακολουθούσαν για καιρό μετά. Σίγουρα θα χειριζόμουν τα πράγματα διαφορετικά».

Τόνισε μάλιστα πως προχώρησε στη ζωή της, αλλά δεν συγχώρεσε την συμπρωταγωνίστριά της.


Πηγή