Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Αλεξάνδρα Ούστα: Δεν είχα ανάγκη να μοιραστώ με τον κόσμο τον θάνατο του Σάκη Μπουλά

Αλεξάνδρα Ούστα: Δεν είχα ανάγκη να μοιραστώ με τον κόσμο τον θάνατο του Σάκη Μπουλά

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της βιώνει αυτό το διάστημα η Αλεξάνδρα Ούστα η οποία έχει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον ηθοποιό Γιάννη Σαρακατσάνη.

Η Αλεξάνδρα Ούστα, το πρωί της Πέμπτης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για το πώς βίωσε την εγκυμοσύνη αλλά και τη γέννηση του γιου της, το όνομα που θα του δώσουν αλλά και το θάνατο του Σάκη Μπουλά με τον οποίο ήταν ζευγάρι όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη αλλά και στη γέννηση του γιου της είπε: «Έκανα το τεστ, βγήκε θετικό κι είπα ας πάω να κοιμηθώ γιατί είναι νωρίς και θα το επεξεργαστώ αργότερα. Δεν κοιμήθηκα πήγα στον άντρα μου και μου είπε τι έχεις; Όταν γέννησα, ξύπνησα από τα χαστουκάκια του γιατρού που μου έλεγε να σου ζήσει. Δυστυχώς πήρα τον γιο μου αγκαλιά μετά από τρεις ημέρες γιατί ήταν στην θερμοκοιτίδα προληπτικά.

Μπέμπη δεν φώναζα ποτέ το παιδί, μπορεί κάποιες φορές χαριτολογώντας. Τον λέμε με το όνομά του Αύγουστος. Η έμπνευση ήταν η γιαγιά μου η Αυγουστίνα που δεν ζει πια και με αφορμή αυτό είπαμε ότι θα είναι ένα όνομα που θα του αρέσει και θα το εκτιμήσει στο μέλλον. Δεν θα τον βαφτίσουμε, έχουμε κάνει ονοματοδοσία κι είμαστε μια χαρά».

Μιλώντας για το θάνατο του Σάκη Μπουλά, είπε: «Δεν είχα ανάγκη να μοιραστώ με τον κόσμο αυτό το πράγμα. Ήταν ένα πένθος, έπρεπε να το βιώσω, να το ζήσω, να το περάσω και δεν ήθελα να υπάρχει γενική συμμετοχή. Μια απώλεια είναι ικανή να αλλάξει θεμελιωδώς τα πιστεύω και τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων οπότε άλλαξε πολύ ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα και τη ζωή αντίστοιχα».


Πηγή