Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αμετανόητος μπερμπάντης ο Πικέ: Εκτός από τη Σακίρα, φαίνεται ότι απατά και τη νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία!

Αρκετά «ζωηρός» όσον αφορά την ερωτική του ζωή φαίνεται πως είναι ο Ζεράρ Πικέ, καθώς, εκτός της Σακίρα, φαίνεται να απατά και τη νέα σύντροφό του, Κλάρα Κία.

Η διαδικτυακή έκδοση της Marca αναφέρει ότι παπαράτσι που παρακολουθούσε στενά τον Πικέ με τη Σακίρα όσο καιρό ήταν παντρεμένοι, έκανε ένα story στο Instagram, όπου ανέβασε το προφίλ της νέας «πέτρας» του σκανδάλου, και έγραψε το εξής: «Την ξέρεις, Ζεράρ; Τότε μην εκπλαγείς που η Σακίρα σε έχει βάλει στο στόχαστρο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για τη νεαρή Χούλια Πούιγκ Γκάλι (Julia Puig Gali), η οποία έχει μεταπτυχιακό στο Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο. Μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αν και φαντάζει δεδομένο πως θα κάνουν την εμφάνισή τους στο άμεσο μέλλον.

Βεβαίως, πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στον σκανδαλοθηρικό Τύπο αναφέρουν ότι πρόκειται για κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς ο Πικέ τις τελευταίες συντρόφους του τις γνώρισε ενώ είχε απατήσει τις προηγούμενες σχέσεις του, όπως είχε γίνει και στην περίπτωση της Σακίρα.

Πικέ: Το στοιχείο που τον πρόδωσε στη Σακίρα, η οποία κατάλαβε πως την απατούσε

Υπενθυμίζεται ότι το τέλος της σχέσης του Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα είχε σκάσει σαν «βόμβα» στη showbiz, ωστόσο οι γνωρίζοντες φαίνεται πως δεν εξεπλάγησαν το ίδιο. Είχαν ήδη συγκεντρώσει διάφορες πληροφορίες, οι οποίες έδειχναν πως θα υπάρξει ρήξη μεταξύ του Καταλανού ποδοσφαιριστή, που πρόσφατα αποχώρησε από την αγωνιστική δράση, και της Κολομβιανής ποπ σταρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τότε το λαμπερό, μέχρι πρόσφατα ζευγάρι, έχει ανοίξει έναν άτυπο «πόλεμο», με εκατέρωθεν σπόντες και αιχμές.

Σύμφωνα με το ShowNews Today, η 45χρονη Σακίρα κατάλαβε ότι ο 35χρονος Πικέ την απατούσε, αφού εντόπισε ένα μικρό στοιχείο, ικανό να τη βάλει σε βαθύ προβληματισμό…

Σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεψε στο σπίτι από περιοδεία για να διαπιστώσει ότι ένα βάζο με μαρμελάδα φράουλα στο ψυγείο τους ήταν μισοάδειο. Ούτε στον Πικέ ούτε στα παιδιά του με τη Σακίρα δεν αρέσει η μαρμελάδα φράουλα, γεγονός που οδήγησε την Κολομβιανή να συμπεράνει ότι ίσως κάτι τρέχει στο σπίτι τους.

Η ίδια η τραγουδίστρια αναφέρεται στην παράνομη σχέση στο βίντεο κλιπ για το τελευταίο της single Te Felicito. Εκεί ανοίγει ένα ψυγείο στο οποίο… κρυβόταν η «αλήθεια».

Το νέο της κομμάτι, που έχει μεγάλη απήχηση, αναφέρεται επίσης στην ηλικία της Κλάρα Κία με τους στίχους: «Αξίζω δύο 22άρες. Αντάλλαξες τη Ferrari με ένα Twingo, ένα Rolex με ένα Casio».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή