Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ανακαλύψτε ιδιαίτερες προτάσεις δώρων στα κοσμηματοπωλεία OROeORA PRINTEZIS

Με 30 χρόνια προϋπηρεσίας στο χώρο του κοσμήματος, του ρολογιού και των διαμαντιών η OROeORA PRINTEZIS διαθέτει δύο καταστήματα, ένα στη Γλυφάδα και ένα στην Καλλιθέα, ενώ η ενασχόληση της με τον χώρο αρχικά ξεκίνησε από ένα εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων κοσμημάτων και στη συνέχεια εξελίχθηκε, δημιουργώντας τα καταστήματα λιανικής πώλησης.

oroeora_6_editedb

Σε αυτά μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις νέες τάσεις που επικρατούν στο χώρο του κοσμήματος –Very Gavello και είδη γραφής-αξεσουάρ Montblanc– και του ρολογιού –Hublot, Tag Heuer, Baume & Mercier, Raymond Weil, Hamilton,Tissot, Seiko κ.α.–, με ποιοτικά προϊόντα κορυφαία στο είδος τους και στις σωστές και πιο ανταγωνιστικές τιμές.

oroeora_11_edited

Με βασικό γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση και ευχαρίστηση του πελάτη οι ιθύνοντες βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας βοηθώντας σας να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν που θα σας συντροφεύει σε όλες τις ιδιαίτερες, προσωπικές σας στιγμές.

oroeora_10_edited

Σημειώστε, ότι τα τελευταία 14 χρόνια έχει δημιουργηθεί μία καινοτόμα υπηρεσία, η OROeORA Preowned, σκοπός της οποίας είναι η αγορά, πώληση ή ανταλλαγή καινούριων, συλλεκτικών αλλά και προ-ιδιόκτητων ρολογιών.

oroeora_9_edited

Επίσης, στα καταστήματα OROeORA PRINTEZIS, αναλαμβάνουν το service του ρολογιού σας μετά από δωρεάν έλεγχο. Τέλος, μπορείτε να επισκεφτείτε και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, το οποίο ενημερώνεται σε καθημερινή βάση.

oroeora_8_edited oroeora_7_edited oroeora_5_edited oroeora_4_edited oroeora_3_edited oroeora_2_edited oroeora_1_edited oroeora_13_edited oroeora_12_edited oroeora_14_edited

Info

Aγγέλου Μεταξά 4, Γλυφάδα, τηλ. 210 8985348/ Θησέως 87 & Χαροκόπου, Καλλιθέα, τηλ. 210 9589100

www.oroeora.gr

Fb page: ORO e ORA Printezis

katoFasa_Article_Athens


Πηγή