Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Το Instagram της Αναστασίας Γιουσέφ κολάζει

Αναστασία Γιούσεφ: Έχει κάνει σεξ σε τσουλήθρα ενώ οι ερωτικοί της σύντροφοι είναι 15 μετρημένοι

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι not» μίλησε η Αναστασία Γιούσεφ και με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αυθορμητισμό απάντησε σε όσα τη ρώτησε η δημοσιογράφος, ακόμα και στις πιο… πικάντικες ερωτήσεις.

Η σέξι χορεύτρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο σύντομο δεσμό που είχε με το Νίκο Οικονομόπουλο, αποκάλυψε ότι απέρριψε το Νίκο Βέρτη όταν τη φλέρταρε, ενώ αποκάλυψε με πόσους άνδρες έχει συνυπάρξει ερωτικά και ποιο είναι το πιο περίεργο σημείο που έχει κάνει σεξ.

Για τις σπουδές της: «Έχω σπουδάσει οικονομία και διοίκηση. Επίσης έχω κι ένα ταξί, είμαι ταξιτζού».

Για τα ταμπού στο ερωτικό κομμάτι: «Στο ερωτικό κομμάτι έχω αρκετά ταμπού, είμαι συντηρητική κι ας μη φαίνομαι. Με τον άνθρωπό μου, δεν θέλω πολλά-πολλά, όχι πολλά κόλπα και περίεργα».

Για την πρόταση που δέχτηκε: «Μου έχουν προσφέρει 20.000 ευρώ για να πάω στη Μύκονο σε ένα πάρτι με Άραβες. Εννοείται ότι δεν πήγα».

Για το Νίκο Βέρτη: «Με είχε φλερτάρει ο Νίκος Βέρτης, χρόνια πριν. Δεν είχα υποκύψει, πολύ ωραίο αγόρι, αλλά δεν με έπεισε».

Για τη σύντομη σχέση της με το Νίκο Οικονομόπουλο: «Αληθεύει ότι είχα σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ήμασταν μαζί 3 μήνες. Μετά τον χωρισμό είχαμε ξαναμιλήσει. Του είχα πει ότι τότε τα είχα με ένα παιδί που είχε πούλμαν και μου είπε: “Α, τον πουλμανατζή μας πήρε το κορίτσι”. Είναι πολύ καλό παιδί και εννοείται ότι θα τον χαιρετούσα αν τον έβλεπα στο δρόμο. Αυτός δεν ξέρω αν θα με χαιρετούσε, ύστερα από αυτά που είπα πρέπει να έχει θυμώσει».

Αν θα διαφήμισε αγγούρια: «Εννοείται ότι θα το έκανα». Κι έδειξε με ποιο τρόπο θα τα διαφήμιζε. Επίσης, είπε ότι το δυνατό σημείο στην εμφάνισή της είναι το χαμόγελό της.

Για το σεξ και πόσους συντρόφους είχε: «Το πιο περίεργο μέρος που έχω κάνει σεξ είναι σε τσουλήθρα σε πάρκο… Έκατσα και τους μέτρησα… θα σας απογοητεύσω… με 15».


Πηγή