Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ανατροπή στη δίκη της Γκουίνεθ Πάλτροου: Πώς οι δικηγόροι της υπονόμευσαν τα επιχειρήματα του αντιδίκου

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» την Γκουίνεθ Πάλτροου να χαμογελά την ώρα που έβγαινε από το δικαστήριο μετά από ακόμα μία ημέρα στη δίκη για το ατύχημα που είχε στο σκι, το 2016, κάτι που ίσως υποδηλώνει ότι τα πράγματα πάνε όπως θέλει.

Η ηθοποιός και γκουρού του lifestyle φόρεσε ένα κομψό, μακρύ, ναυτικό πανωφόρι, πάνω από ένα μαύρο outfit, με τα κλασικά γυαλιά ηλίου των αεροπόρων. Ένα αμυδρό χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της την Τετάρτη, καθώς έβγαινε από το κτίριο στο Παρκ Σίτι πριν από την τελευταία προγραμματισμένη ημέρα της δίκης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η έβδομη ημέρα της υπόθεσης ολοκληρώθηκε χωρίς οι δικηγόροι της Πάλτροου να καλέσουν τον σύζυγο της ηθοποιού, Μπραντ Φάλτσουκ, στο εδώλιο. Την Πέμπτη, το δικαστήριο συνεχίστηκε με την τελευταία συνεδρίαση, μετά την οποία οι δικαστές αποσύρθηκαν για να βγάλουν την ετυμηγορία τους.

Ο οπτομέτρης ζητά από την Πάλτροου 300.000 δολάρια -Εκείνη… 1 δολάριο!

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο συνταξιούχος οπτομέτρης Τέρι Σάντερσον μήνυσε την Γκουίνεθ Πάλτροου έναντι 300.000 δολαρίων, με την κατηγορία ότι έπεσε πάνω του κατά τη διάρκεια κατάβασης μιας πίστας σκι το 2016. Η Πάλτροου αντέκρουσε την πολιτική αγωγή για το ποσό του 1 δολαρίου, ισχυριζόμενη ότι είναι αθώα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 76χρονος συνταξιούχος γιατρός, από την άλλη, ισχυρίζεται ότι από τη σύγκρουση «αποκόμισε» τέσσερα σπασμένα πλευρά, καθώς και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη που άλλαξε δραματικά την προσωπικότητά του.

Κάποια στιγμή, η δικηγόρος του οπτομέτρη, Κριστίν Βαν Όρμαν, ζήτησε από τον Σάντερσον να κατέβει από το βήμα του μάρτυρα για να αποδείξει ότι δεν είναι «πολύ μεγαλόσωμος άντρας», όπως τον είχε περιγράψει η Πάλτροου, λέγοντας ότι εκείνος ήταν που τη χτύπησε πέφτοντας πάνω της.

Ο Τέρι Σάντερσον κατά τη διάρκεια της δίκης / Φωτογραφία: AP
Ο Τέρι Σάντερσον κατά τη διάρκεια της δίκης / Φωτογραφία: AP

Τα ταξίδια του Σάντερσον που ίσως «αθωώσουν» τη Γκουίνεθ Πάλτροου

Η 50χρονη ηθοποιός απέρριψε τους ισχυρισμούς του ενάγοντος ότι το ατύχημα προκάλεσε κάποιο κακό στην προσωπικότητά του, παραθέτοντας μια σειρά από φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Facebook από διακοπές και ταξίδια στο Μαρόκο, την Ελβετία, τη Φρανκφούρτη, το Άμστερνταμ, την Ταϊλάνδη και τα Κανάρια Νησιά -τα οποία είχαν συμβεί μετά το ατύχημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φωτογραφίες από τα ταξίδια του Σάντερσον που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο / Φωτογραφία: AP
Οι φωτογραφίες από τα ταξίδια του Σάντερσον που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο / Φωτογραφία: AP

Στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση, ο Σάντερσον ισχυρίστηκε ότι ο θεραπευτής του τον είχε ενθαρρύνει να κάνει αυτά τα ταξίδια ως «μέρος της θεραπευτικής διαδικασίας».

Τέλος, μιλώντας στο δικαστήριο αυτή την εβδομάδα, ο εμπειρογνώμονας Ίρβινγκ Σερ είπε ότι ο ισχυρισμός της Πάλτροου ότι ο Σάντερσον ήταν εκείνος που την χτύπησε ήταν «σύμφωνος με το νόμο της φυσικής». Αλλά η ιδέα ότι ο Σάντερσον ήταν αυτός που έπεσε από πίσω δεν πληρούσε αυτό το πρότυπο, είπε ο Δρ. Σερ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, η 50χρονη σταρ του Χόλιγουντ έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού φαίνεται πως η έκβαση της δίκης -που λίγο έλειψε να της στοιχίσει την καριέρα της- μάλλον θα είναι προς όφελός της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή