Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ανατροπή στον χωρισμό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Η Μονρόε έβαλε τέλος στη σχέση τους επειδή ο ηθοποιός ήθελε οικογένεια

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Καμίλα Μορόνε χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για τη «κατάρα των 25», μιας και ο σταρ του Χόλυγουντ επιλέγει συντρόφους κάτω των 25 ετών.

Δημοσίευμα της Sun όμως, αναφέρει ότι ο ηθοποιός δεν χώρισε τη Μορόνε επειδή «μεγάλωσε», αλλά ήταν εκείνος που ήθελε να συνεχίσει τη σχέση τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την Sun, η Μορόνε ήταν εκείνη που χώρισε τον ηθοποιό, επειδή ο Ντι Κάπριο ένιωσε έτοιμος να νοικοκυρευτεί, να κάνει οικογένεια μαζί της, ενώ εκείνη δεν ήταν πρόθυμη να αφήσει την καριέρα της.

Όλα δείχνουν ότι ο Ντι Κάπριο λίγο πριν πατήσει τα 50, έχει αρχίσει να σκέφτεται τη δημιουργία μίας οικογένειας και μόλις η Μορόνε το αντιλήφθηκε δεν άφησε περιθώρια στη σχέση τους.

Η φημολογούμενη σχέση Ντι Κάπριο με τη Τζίτζι Χαντίντ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ντι Κάπριο φαίνεται πως έχει βρει την επόμενη γυναίκα που θέλει να είναι ζευγάρι, και ακούει στο όνομα Τζίτζι Χαντίντ.

Ωστόσο, παρά την κοινή τους φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν το μοντέλο και «Λύκος της Wallstreet» είναι μαζί. Κατά τη DailyMail, ο λόγος κρύβεται στην «κατάρα των 25» του Λεονάρντο Ντι Κάπριο καθώς η Τζίτζι Χαντίντ γνωρίζει αρκετές από τις πρώην συντρόφους του ηθοποιού, από την Μπλέικ Λάβλι στη Νίνα Αγκντάλ και την Τόνι Γκαρν.

Την εικόνα αυτή συμπληρώνει το γεγονός ότι τόσο ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο όσο και η Τζίτζι Χαντίντ έχουν θεαθεί το τελευταίο διάστημα μόνοι τους αρκετές φορές. Ο πρώτος βρέθηκε με φίλους του στη Νέα Υόρκη και το Μαλιμπού και η δεύτερη πήγε σε αρκετά πάρτι για την εβδομάδα μόδας χωρίς τον 47χρονο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή