Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ανδρικά πουλόβερ και πουκάμισα που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας

Μερικά από τα πιο ιδιαίτερα ρούχα της ανδρικής γκαρνταρόμπας είναι τα πουλόβερ και τα πουκάμισα.

Είτε τα φοράτε μαζί, είτε χωριστά, αποτελούν από τα πιο ιδιαίτερα outfits και γίνονται η εύκολη λύση για τις καθημερινές στο γραφείο και για κάθε στιγμή της ημέρας που θέλετε να είστε κομψός και στιλάτος.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Τα πουλόβερ με V λαιμόκοψη ή ζιβάγκο

Τα πουλόβερ με V λαιμόκοψη είναι ενδεικτικά ενός επιμελημένου και κομψού outfit. Μπορούν να φορεθούν απ’ όλες τις ηλικίες, κρατώντας μια ιδιαίτερη ισορροπία μεταξύ του καθημερινού και του πιο κομψού στιλ.

Το ανδρικό πουλόβερ EMPORIO ARMANI σε μαύρο είναι ένα από τα πιο διαχρονικά σχέδια που θα σας ζεστάνει και θα σας χαρίσει μία άρτια εξωτερική εμφάνιση. Φοριέται τόσο με σακάκι, όσο και με μπουφάν.

Αν επιθυμείτε κάτι πιο σοφιστικέ, τότε επιλέξτε το ζιβάγκο Boss σε στενή γραμμή που θα σας προσφέρει ένα πιο ιδιαίτερο στιλ. Βρείτε το με ένα κλικ.

Πουκάμισο με λεπτή γραβάτα ή σηκωμένα μανίκια

Το πουκάμισο είναι το αμέσως επόμενο ρούχο που θεωρείται αγαπημένο όλων των ανδρών. Χωρίς αυτό συνήθως δεν υφίσταται ένα formal ντύσιμο, αφού προσδίδει πάντα την κομψότητα του επίσημου και με τον σωστό συνδυασμό μία ατημέλητη γοητεία κοντά στο casual. Αυτό το πουκάμισο EMPORIO ARMANI σε μπλε θα καλύψει τις ανάγκες σας επαρκώς.

Πώς να το φορέσετε; Αν το επιτρέπει ο καιρός και οι συνθήκες, σηκώστε τα μανίκια και δείξτε πιο casual, αλλιώς επιλέξτε να το συνδυάσετε με γραβάτα μοντέρνα και κοντή για να τραβήξετε τα βλέμματα.

Τι σας προτείνουμε; Εν όψει Χριστουγέννων το κόκκινο είναι μία τέλεια επιλογή για το καινούργιο σας πουλόβερ Tommy Hilfiger. Αποτελείται από 100% βαμβάκι και έχει πολλά ανάγλυφα σχέδια που το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο. Βρείτε το από εδώ.

Μπείτε στο online κατάστημα eponymarouxa.gr και ξεκινήστε τις επόμενες αγορές σας σε μία μεγάλη ποικιλία από επώνυμα ρούχα που θα σας μείνουν αξέχαστα.

localStorage.clear();


Πηγή