Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ανδρική συλλογή γυαλιών FENDI φθινόπωρο/χειμώνας 2017-18

Ο οίκος FENDI παρουσιάζει την Ανδρική Συλλογή Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18, που διακρίνεται για τον κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό της, σε συνδυασμό με απροσδόκητα χρωματικά παιχνίδια και σπορτίφ ύφος.

Εκφράζοντας την εξαιρετική κατασκευαστική αρτιότητα και την τεχνογνωσία του οίκου FENDI, τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως αποπνέουν ένα αρρενωπό στιλ συνδυασμένο με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και πρωτοποριακή τεχνολογία.

Γεωμετρικοί όγκοι, τολμηρές φόρμες και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, όπως το εμβληματικό τριγωνικό στοιχείο και το μεταλλικό δέσιμο, αποθεώνουν μια μακρά ιστορία αριστείας, τέλεια ισορροπημένη μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας.

Η χρωματική παλέτα είναι κομψή και εκλεπτυσμένη και χαρακτηρίζεται από τολμηρές χρωματικές αντιθέσεις: από γκρι και μπλε μέχρι φυσική ταρταρούγα, σε συνδυασμό με απλούς ή καθρεπτέ φακούς.

Γυαλιά ηλίου FF M0011/S – FENDI FANTASTIC

FENDI3

Τα γυαλιά ηλίου FENDI FANTASTIC διακρίνονται από μια ρετρό διάθεση της δεκαετίας του 80 με σπορτίφ ύφος και υπερμεγέθεις φόρμες πιλότου, που υπογραμμίζονται από ποπ αποχρώσεις. Αυτό το μοντέλο διαθέτει ένα παιχνιδιάρικο συνδυασμό υλικό, καθώς το μπροστινό τμήμα από Optyl συνδυάζεται με μεταλλικούς βραχίονες και γέφυρα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Αυτά τα γυαλιά ηλίου διατίθενται σε ματ πράσινο με τιρκουάζ γέφυρα/ασημί βραχίονες και μπλε φακούς, ματ μπλε με κίτρινη γέφυρα/ασημί βραχίονες και γκρι φακούς, ματ διάφανο με ροζ γέφυρα/ασημί βραχίονες και καφέ φακούς, γκρι με κόκκινη γέφυρα/ασημί βραχίονες και γκρι φακούς.

Γυαλιά ηλίου FF Μ0007/S – FENDI AIR

FENDI2

Τα γυαλιά ηλίου FENDI AIR έχουν ως έμπνευση την ελαφρότητα και τη ρευστότητα. Αντικατοπτρίζοντας τους κώδικες κομψότητας και αρρενωπότητας του Άνδρα FENDI, το μοντέλο αυτό διαθέτει εξαιρετικά ελαφρύ σκελετό από ανοξείδωτο ατσάλι με διακριτικά χαρακτό προφίλ και επίπεδη μεταλλική γέφυρα σε χρωματική αντίθεση στο πάνω περίγραμμα, που προσφέρει δυναμισμό και κομψότητα στο σχεδιασμό.

FENDI4

Τα γυαλιά ηλίου διατίθενται σε ανοικτό χρυσό με μπρονζέ φακούς, μαύρο ματ με καφέ φακούς, σκούρο ασημί με γκρι φακούς, ροζ χρυσό με μπλε φακούς, σκούρο μπλε με μπλε φακούς και μαυρισμένο ασημί με ασημί καθρεπτέ φακούς.

localStorage.clear();


Πηγή