Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ανθή Βούλγαρη: Ήμουν ξινή, ήμουν... λεμονίτσα στη ψυχαγωγία

Ανθή Βούλγαρη: Ήμουν ξινή, ήμουν… λεμονίτσα στη ψυχαγωγία

Στον καναπέ της Δανάης Μπάρκα βρέθηκε η Ανθή Βούλγαρη το πρωί της Τετάρτης. Η δημοσιογράφος, μίλησε στην εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη» για όλα και φυσικά ρωτήθηκε αν προτιμά την ενημέρωση ή τη ψυχαγωγία.

Εξάλλου, η Ανθή Βούλγαρη έχει ασχοληθεί και με τα δυο είδη ρεπορτάζ.

«Θα σας πω κάτι, που το λέω συνέχεια και κοντεύω να γίνω γραφική. Είναι αστείο αυτό που λέμε: είσαι ενημερωτικός, είσαι ψυχαγωγικός. Δεν υπάρχουν αυτά. Όταν είσαι δημοσιογράφος, είσαι δημοσιογράφος. Έχεις ερεθίσματα από παντού.

Κάποια πράγματα τα κάνεις καλύτερα, κάποια χειρότερα. Εγώ πέρασα και από τη ψυχαγωγία που δεν είναι εύκολο πράγμα γιατί κάθε μέρα πρέπει να βρίσκεις θέματα και νέες ιδέες.

Σίγουρα η ενημέρωση στον “αέρα” είναι πιο απαιτητικό. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100% εκεί. Να μην πεις καμιά χαζομάρα. Να είσαι διαβασμένος. Διαβάζουμε όλη τη μέρα και πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι όλη την ημέρα. Αλλά αυτό δεν σε κάνει καλύτερο ή χειρότερο δημοσιογράφο. Δεν σου δίνει prestige.

Εγώ νομίζω ότι είμαι καλύτερη στην ενημέρωση, γι’ αυτό κι έφυγα από το κομμάτι της ψυχαγωγίας. Νομίζω δεν είμαι καλή στην ψυχαγωγία, ήμουν λίγο ξινή. Αυτή την αίσθηση έχω. Ήμουν ξινή, ήμουν λεμονίτσα», ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη.


Πηγή