Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η μικρή της κόρη μεγάλωσε και είναι ίδια η μητέρα της [εικόνα]

Ευχές στη μικρή της κόρη, Λιόνα – Κωνσταντίνα, για την ονομαστική της γιορτή, έστειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Αντελίνα Βαρθακούρη, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του νεαρού κοριτσιού.

H Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Χάρης Βαρθακούρης δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει παρέα δύο κόρες, τη Μελωδία και τη Λιόνα – Κωνσταντίνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αντελίνα
Βαρθακούρη έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για τις κόρες της σε
αναρτήσεις της, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες.

Αντελίνα
Βαρθακούρη: Η ανάρτηση για τη γιορτή της κόρης της και το σχόλιο του Χάρη
Βαρθακούρη

«Χρόνια πολλά ήλιε μου! Παιδί μου η ζωή σου να είναι γεμάτη υγεία, ευλογία, αγάπη και φως! Σε λατρεύω απέραντα… Πάντα δίπλα σου Λιόνα μου. Χρόνια πολλά γεμάτα χαρές σε όσες και όσους γιορτάζουν!», έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της 12χρονης, πλέον, Λιόνας – Κωνσταντίνας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αποκαλύπτεται και στη σχετική εικόνα, η ομοιότητα του νεαρού κοριτσιού με τη μητέρα του είναι αδιαμφισβήτητη, γεγονός που επιβεβαιώνουν και τα σχόλια που δέχτηκε στην ανάρτησή της η Αντελίνα Βαρθακούρη, τα οποία, μάλιστα, προκάλεσαν την αντίδραση του συζύγου της.

«Έχετε φαγωθεί όλοι με το πόσο ίδια είναι με τη μητέρα της!!! Τουλάχιστον πείτε μου ένα μπράβο γιατί εγώ έβγαλα τη φωτογραφία», σχολίασε με χιούμορ στην ανάρτηση της συζύγου του ο Χάρης Βαρθακούρης.


Πηγή