Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αντιπαράθεση on air μεταξύ Δημ.Αλεξάνδρου και δικηγόρου του 35χρονου που κατονόμασε η Τούνη για το ροζ βίντεο | ΖΩΗ

Αντιπαράθεση υπήρξε μεταξύ του Δημήτρη Αλεξάνδρου και του δικηγόρου του 35χρονου που η Τούνη κατέδειξε ως το πρόσωπο που διέρρευσε το ροζ βίντεο.

Ο δικηγόρος του 35χρονου μίλησε στη «Super Katerina», με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις.

Ωστόσο τα λεγόμενα του κ. Γλύκα προκάλεσαν την αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, που υπερασπίστηκε δημόσια την σύντροφό του και ξέσπασε κατά του δικηγόρου του 35χρονου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δικηγόρος τόνισε πως μόνο το πρόσωπο του πελάτη του φαίνεται στο βίντεο, ενώ αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να πει τώρα το όνομα του 35χρονου επιχειρηματία.

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Τούνη: Ηταν ημιλιπόθυμη στο αυτοκίνητο του εν λόγω κυρίου

«Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλιπόθυμη και βγήκαν φωτογραφίες στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δε το λέω επειδή είναι κοπέλα μου η συγκεκριμένη», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με τον δικηγόρο να του απαντά: «Να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά».

«Όταν βλέπετε κάποιον να τραβάει ένα βίντεο μια κοπέλα παρά τη θέλησή της είναι παράνομο ή δεν είναι; Είναι παράνομο ή δεν είναι;», ρώτησε στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον δικηγόρο Γιάννη Γλύκα να απαντάει: «Δεν είμαι κατηγορούμενος κύριε Αλεξάνδρου».

Δικηγόρος 35χρονου για βίντεο Τούνη: Δεν συμμετείχε ενεργά στην παραγωγή του

«Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά χρώματα… Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από κανέναν να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μήνυσε καθαρά από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του», είπε ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας.

«Θέλω να πω ότι πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη. Γιατί ξαφνικά τα πόδια χτυπάνε το κεφάλι. Ακούω έναν άνθρωπο που δεν έχει δει καν το βίντεο, να λέει πως ο εντολέας του είναι και θιγμένος. Ένας άνθρωπος που βλέπει πως τραβάνε βίντεο μια κοπέλα που δεν το γνωρίζει και δεν το λέω επειδή είναι η κοπέλα μου. Δηλαδή στη θέση της 24χρονης; Πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά να μη λέμε πως ένας άνθρωπος υπερασπίζεται έναν άλλο χωρίς να έχει δει το βίντεο. Ας το δεις και ας έχει μετά μια άποψη» κατέληξε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Διαρροή βίντεο – Ι. Τούνη: Τι αναφέρει ο δικηγόρος του 35χρονου

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή