Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αντριάνα Λίμα: Από το Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, αγνώριστη στα γήπεδα του Κατάρ [εικόνες]

Το θρυλικό μοντέλο από τη Βραζιλία, η Αντριάνα Λίμα, το 2014 όταν η χώρα της διοργάνωσε το Μουντιάλ, ήταν το «πρόσωπο» της διοργάνωσης, συμμετέχοντας σε πολλές διαφημίσεις.

Η «εκρηκτική» Βραζιλιάνα, διαφήμιζε παντού το Μουντιάλ της χώρας της και εισέπραττε εκατομμύρια, ενώ από μικρή είχε έφεση στα σπορ αλλά την κέρδισε το modelling.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 41χρονη Λίμα ήταν για χρόνια παντρεμένη με τον Σέρβο μπασκετμπολίστα Μάρκο Γιάριτς και απέκτησαν δύο κόρες. Χώρισαν, παντρεύτηκε τον Αντρέ Λέμερς και στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2022 γέννησε το τρίτο της παιδί που είναι και το πρώτο της αγόρι.

Η Βραζιλιάνα υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή «αγγελάκια» της Victoria Secret και βρίσκεται σήμερα στο Κατάρ όπου παρακολουθεί μαζί με τις κόρες της το Μουντιάλ θέλοντας να δει τη Βραζιλία νικήτρια της διοργάνωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Λίμα εθεάθη στις εξέδρες του ματς Βραζιλία-Ελβετία, για το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, αρκετά αλλαγμένη, με «κιλάκια» από την εγκυμοσύνη της και λογικό να μη θυμίζει τον «άγγελο» του διάσημου Οίκου μόδας.

Η Λίμα είναι στο Κατάρ καλεσμένη γνωστών εταιρειών και παρούσα στα Gala της FIFA, αλλά και των διοργανωτών. Κάνει παρέα με την Σέρβα Σοφία Μιλόσεβιτς (σύζυγος του Νίκολα Γιόβιτς) και με την Άνα Άντιτς που είναι από τον χώρο της μόδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν αποχωρίζεται την φανέλα της σελεσάο και δεν σταματάει να ανεβάζει stories στο Instagram με τους ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας.

H Αντριάνα Λίμα αγαπάει λόγω καταγωγής τη Βραζιλία αλλά και τη Σερβία, αφού οι κόρες της έχουν Σέρβο πατέρα, και φυσικά την Ελλάδα την οποία επιλέγει συχνά για διακοπές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτογραφίες της Αντριάνα Λίμα το 2014

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή