Κυριακή , 19 Μάιος 2024

Αντωνά σε Σοϊλέδη: Αρούλη μου, όπως έστρωσες κοιμήσου -Ήσουν σε όλα πολύ μικρός

Ξέσπασε κατά του Άρη Σοϊλέδη η Μαρία Αντωνά, λίγο καιρό μετά τον χωρισμός τους, αφήνοντας υπονοούμενα για τον πρώην σύντροφό της.

Την Μ. Πέμπτη ο Άρης Σοϊλέδης έκανε μία ανάρτηση, προκειμένου να διαψεύσει τις φήμες για την προσωπική του ζωή και ιδιαίτερα τα όσα ακούστηκαν για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στη διάρκεια της σχέση του με την Μαρία Αντωνά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μία εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο, θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων… Ευχαριστώ».

Μαρία Αντωνά: Αρούλη μου ήσουν σε όλα πολύ μικρός

Η Μαρία Αντωνά λίγο μετά την ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη, σε story στο instagram έγραψε πως «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου!! Απορώ πώς ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια!! Έπρεπε να πάρω μάλλον και εγώ έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα! Ήσουν σε όλα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρώην ζευγάρι είχε καταφέρει μέχρι τώρα να κρατήσει σχετικά χαμηλό προφίλ μετά το χωρισμό, ωστόσο από σήμερα αυτό αποτελεί παρελθόν, καθώς τα πρώτα… «μαχαίρια» βγήκαν μέσω social media.


Πηγή