Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αντώνης Καφετζόπουλος: Ο Τσίπρας είναι πονηρός και ανήθικος

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» ήταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος που ενσαρκώνει τον πατέρα της Ελίζας (Δήμητρας Ματσούκα) στη μεγάλη θεατρική επιτυχία «Ωραία μου Κυρία». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα, ανάμεσα σε αυτά για τον Τσίπρα, τα πάθη του, τις σπουδές και την Επίδαυρο.

Σχολιάζοντας την εκλογή Ντόναλντ Τραμπ ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Είναι τραγωδία» ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα: «Δεν περίμενα κάτι από τον Τσίπρα. Περίμενα ότι έχει στόχο τη πρωθυπουργία, ότι είναι αρκετά πονηρός και ανήθικος ώστε να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο ώστε να φτάσει σε αυτό τον στόχο. Πίστευα λοιπόν ότι θα εκμεταλλευτεί την θέση του για να παραμείνει όσο περισσότερο μπορεί. Αυτό κάνει».

Όσο για τα πάθη του: «Το τσιγάρο έχω ακόμα. Τζόγος όχι. Ουσίες κατά καιρούς όταν ήμουν νέος. Δεν με ευχαριστούν οι ουσίες, με ευχαριστεί πολύ το αλκοόλ και πίνω αρκετά».

Ο Αντώνης Καφτεζόπουλος στη συνέχεια της συνέντευξης εξήγησε γιατί παράτησε τις σπουδές του αλλά και για την Επίδαυρο:

«Δεν σπούδασα τίποτα, τα παράτησα. Είχα περάσει Οικονομικά. Ήμουν παιδί των λουλουδιών τότε, χίπις και ήταν πολύ της μόδας να παρατάμε το Πανεπιστήμιο. Δηλαδή… μπήκα, μπορώ, αλλά σε παρατάω ρε γιατί είσαι σύστημα».

Και συνέχισε:

«Στην Επίδαυρο ας παίξει και η Πάολα – και λέω την Πάολα, να με συγχωρέσει η κοπέλα, επειδή έγινε ένας ντόρος πριν από κανά μήνα επειδή τραγούδησε ένα τραγούδι, δικαίωμά της! Δεν είναι εκεί το θέμα μου, το θέμα μου είναι ότι ο χώρος είναι αρχαιολογικός και μεγάλης αξίας και καπνίζουν σβήνοντας τη γόπα τους στα μάρμαρα».


Πηγή