Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Αντώνης Ρέμος: Με αυτές τις φωτογραφίες από τον γάμο του αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά

Με ανάρτηση στο instagram ο Αντώνης Ρέμος αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και ισχυρός άνδρας του Alpha πέρασε μια δύσκολη περίοδο με την υγεία του, δίνοντας την δική του μάχη από την οποία και ηττήθηκε σε ηλικία 83 ετών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 10 Μαρτίου, πρόσωπα του Alpha αλλά και άνθρωποι οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα στον Δημήτρη Κοντομηνά, αποχαιρετούν τον επιχειρηματία μέσα από τα social media.

Δημοσιεύοντας φωτογραφία του Δημήτρη Κοντομηνά από τον γάμο του με την Υβόννη Μπόζνιακ, ο Αντώνης Ρέμος έγραψε: ««Αγαπημένε μας Δημήτρη θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί αγκάλιασες με την αγάπη σου την οικογένειά μου. Καλό ταξίδι στην ψυχή σου στο φως αδερφέ μας» έγραψε ο δημοφιλής τραγουδιστής στα social media.».

O γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννη Μπόσνιακ στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνα

Υπενθυμίζουμε πως ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 στο παραμυθένιο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ετσι δόθηκε η ευκαιρία σε εκατοντάδες καλεσμένους αλλά και τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφους να θαυμάσουν από κοντά ένα από τα ωραιότερα σπίτια της Αθήνας. Κήποι, απέραντο πράσινο και μια εντυπωσιακή λίμνη, είναι τα χαρακτηριστικά του υπέροχου κτήματος στη Βαρυμπόμπη.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το εσωτερικό του σπιτιού με το εκπληκτικό design στα δωμάτια που έχουν φιλοξενήσει, κατά καιρούς, δεκάδες ηχηρά ονόματα του ελληνικού επιχειρείν και της σόουμπιζ.


Πηγή