Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Αντώνης Σρόιτερ: Έτοιμος να κλείσει τις κόρες του σε… μοναστήρι στα 13 τους

Αντώνης Σρόιτερ: Έτοιμος να κλείσει τις κόρες του σε… μοναστήρι στα 13 τους

Σε μία από τις μετρημένες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Αντώνης Σρόιτερ μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή, «Μεσάνυχτα» για την οικογένειά του. Μάλιστα, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha αναφέρθηκε και στις δύο κόρες του, ενώ εξήγησε τι μπαμπάς είναι.

«Με τα δικά μου κορίτσια παίζουμε ξύλο, όχι με κούκλες. Παίζουμε καράτε, μπάλα, έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι λίγο. Προς το παρόν είναι λίγο κορίτσια – αγόρια μες στο σπίτι… Δεν είμαι μπαμπάς του καναπέ.. Βγαίνουμε έξω να παίξουμε», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι. Βλέπω κάτι ανησυχητικά πράγματα που συμβαίνουν στα σχολεία, οπότε το όριο ηλικίας πέφτει, η μονή είναι έτοιμη. Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ πιστεύω».

Για να συνεχίσει: «Βέβαια, μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα, μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς, γιατί πάρα πολύ απλά, την κατάσταση δεν την ελέγχεις, ξεφεύγει από τα δικά σου χέρια. Και αν το πάρεις όλο αυτό με τσαμπουκά βγαίνεις χαμένος».

«Ακούω όλα αυτά τα “γνώρισε τον φίλο της κόρης σου και φέρε τον σπίτι να τον έχεις από κοντά κλπ”. Να γίνεται και φίλοι… Και λέω “τι είναι αυτά που λέτε”; Δε ξέρω, τι να σου πω; Τα Μετέωρα εξακολουθούν να μου φαίνονται η καλύτερη λύση. Σε αυτή τη φάση που τα παιδιά είναι πολύ μικρά, είμαι εγώ πιο αυστηρός από τη μαμά τους», σημείωσε ο δημοσιογράφος.


Πηγή