Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Απέκτησε 21 παιδιά σε 20 μήνες, ήθελε 105, αλλά ο Τούρκος εκατομμυριούχος σύζυγός της συνελήφθη για ξέπλυμα

Μια πρώην στρίπερ που έχει αποκτήσει 22 παιδιά μέσω παρένθετων μητέρων με τον εκατομμυριούχο Τούρκο σύζυγό της, αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον μετά την σύλληψή του για ξέπλυμα χρήματος.

Η 24χρονη Κριστίνα Οζτούρκ, η οποία ζει στο Μπατούμι της Γεωργίας, ξόδεψε περισσότερα από 168.000 ευρώ για παρένθετες μητέρες μεταξύ Μαρτίου 2020 και Ιουνίου 2021 και ξοδεύει περισσότερα από 90.000 ευρώ ετησίως για τις 16 νταντάδες που ζουν μαζί της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 24χρονη γνώρισε τον σύζυγό της, τον 57χρονο επιχειρηματία Γκαλίπ Οζτούρκ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας λεωφορείων Metro Turizm, σε διακοπές. Το ζευγάρι παντρεύτηκε και έβαλε σκοπό να αποκτήσουν 105 παιδιά με την βοήθεια παρένθετων μητέρων.

Η 24χρονη Κριστίνα με τον Τούρκο σύζυγό της και κάποια από τα παιδιά τους
Η 24χρονη Κριστίνα με τον Τούρκο σύζυγό της και κάποια από τα παιδιά τους

Συνελήφθη ο Τούρκος σύζυγός της για παράνομες δραστηριότητες

Τα σχέδιά τους όμως φαίνεται πως ανατρέπονται μετά τη σύλληψη του Γκαλίπ με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της παραποίησης εγγράφων. Είχε ήδη διαφύγει από την Τουρκία το 2018, αφότου το εφετείο έκρινε την ποινή ισόβιας κάθειρξης που του είχε επιβληθεί σε σχέση με μια δολοφονία το 1996. Η 24χρονη αποκαλύπτει τώρα ότι αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον και μοναξιά και πως «δεν αντέχει» την απουσία του συζύγου της.

Στα τέλη Μαΐου, το τηλεοπτικό κανάλι The Mtavari TV μετέδωσε πλάνα από την έφοδο των ειδικών δυνάμεων στο ξενοδοχείο του Γκαλίπ στις ακτές της Γεωργίας μετά τη σύλληψή του. Η σύλληψη του Γκαλίπ επιβεβαιώθηκε από την εκπρόσωπο του υπουργείου Οικονομικών της Γεωργίας, Νάτο Νατροσβίλι, σε δήλωσή της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν αντέχω τη σιωπή»

Σε ανάρτησή της στο Instagram στις 9 Ιουνίου, η Κριστίνα έγραψε: «Το αίσθημα της μοναξιάς δε με αφήνει να χαρώ ακόμη κι αν έχω τόσους κοντινούς ανθρώπους γύρω μου. Έχω συνηθίσει ο σύζυγός μου να είναι πάντα στο σπίτι, πάντα κοντά μου. Δεδομένου ότι ο Γκαλίπ εργάζεται αποκλειστικά από το σπίτι τα τελευταία χρόνια, περνάμε χρόνο μαζί συνεχώς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ, όταν τα παιδιά έπεφταν για ύπνο, κουβεντιάζαμε αδιάκοπα».

«Αν πήγαινα στην Τιφλίδα ή στην Κωνσταντινούπολη, μιλούσαμε στο τηλέφωνο για ώρες, όλη τη νύχτα. Τώρα είναι πιο δύσκολο από ποτέ για μένα, δεν αντέχω τη σιωπή, δεν αντέχω την απουσία του, δεν μπορώ να κοιμάμαι και να ξυπνάω μόνη μου, δεν μπορώ να βλέπω τον άδειο χώρο εργασίας του… Δεν μπορώ να δω το χαμόγελό του, δεν μπορώ να ακούσω τη φωνή του, δεν μπορώ να νιώσω την αγκαλιά του».

Απέκτησαν 21 παιδιά μέσα σε 15 μήνες – Πώς τα μεγαλώνουν

Το ζευγάρι, που φέρεται να ζούσε σε ένα τριώροφο αρχοντικό με την οικογένειά της Κριστίνα, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν παρένθετες μητέρες επειδή ήθελαν να αποκτήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πολλά παιδιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρώτο τους παιδί, ο Μουσταφά, γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου 2020 ενώ η πιο πρόσφατη προσθήκη τους, το 21ο παιδί τους, η Τζούντι είναι μόλις τριών μηνών. «Μπορώ να σας πω ένα πράγμα – οι μέρες μου δεν είναι ποτέ βαρετές. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, από τον προγραμματισμό των προγραμμάτων του προσωπικού μέχρι τα ψώνια για την οικογένεια» είχε δηλώσει στο παρελθόν η Κριστίνα στο Fabulous.

Η 24χρονη, η οποία ξοδεύει 4.000 λίρες την εβδομάδα σε είδη πρώτης ανάγκης για τα μωρά, συμπεριλαμβανομένων 20 μεγάλων συσκευασιών με πάνες και 53 συσκευασίες με βρεφικό γάλα, κάνει συχνά αναρτήσεις για τη ζωή της στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η 24χρονη Κριστίνα με δύο από τις νταντάδες και κάποια από τα παιδιά της
Η 24χρονη Κριστίνα με δύο από τις νταντάδες και κάποια από τα παιδιά της

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα στιγμιότυπά της περιλαμβάνουν την ίδια να παίζει με τα παιδιά της καθώς και τις βόλτες τους. Σε ερώτηση θαυμαστή της στο Instagram, εξήγησε τη ρουτίνα της οικογένειας, αποκαλύπτοντας πως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα παιδιά τρώνε χωριστά από τους γονείς τους – τουλάχιστον πριν συλληφθεί ο σύζυγός της.

Οι νταντάδες του ζευγαριού δουλεύουν με κυλιόμενο ωράριο, τέσσερις ημέρες την εβδομάδα και μένουν όλες εντός του σπιτιού, με υπνοδωμάτια κοντά στα παιδιά και δική τους κουζίνα.


Πηγή